Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Beyond expectations!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
6 sovrum, 3 badrum, för 12
Uxbridge, Ontario

Omdömen från våra medlemmar

Medel - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Waterloo, Kanada
Omdömet skrevs 25 september 2014 för en vistelse i september 2014
Google-översättning
11
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2014
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: the outdoor property
Gillade minst: the cleanliness and the smell from the well water
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Melbourne (but now living in Toronto)
Omdömet skrevs 28 januari 2014 för en vistelse i januari 2014
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2014
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Lyxtörstande resenärer Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jan 28 2014
Hello Pam,

Thank you so much for your excellent review. Just as what you did in cleaning and maintaining the property in a perfect way when you check out of our cottage, you sent us a perfect review too! You are definitely one of the best customers. Great thanks.
Simon
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Toronto
Omdömet skrevs 14 september 2013 för en vistelse i september 2013
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Toronto
Omdömet skrevs 7 september 2013 för en vistelse i augusti 2013
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
North York
Omdömet skrevs 5 september 2013 för en vistelse i augusti 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 5 2013
Thank you very much, Lisa, for your excellent review.
Simon
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt