Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
183 US$
Se erbjudande
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Hurb189 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (402)
Filtrera omdömen
402 resultat
Medlemsbetyg
115
148
91
30
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
115
148
91
30
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 402 omdömen
Omdömet skrevs 3 augusti 2021 från mobil enhet

Mycket nöjd med ett fräscht rum på 7 våningen med fin utsikt! (vi var 3 st som delade rum )2 av oss tyckte sängarna var sköna! Väldigt trevlig och serviceminded personal i receptionen och frukost/ restaurangen! Ett extra stort plus till kocken Augusto som lagade fantastisk god middag de 2 dagarna vi besökte er- var rädd om honom
// vänligen Irene Josefsson, Helsingborg

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack sskirjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linnéa Sandgren, Guest Services / Front Office på Scandic Täby, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2021

Hej,
Tack för att du lagt ner tid och gett oss ditt omdöme.
Så roligt att se att ni trivdes hos oss och att ni njöt av kockens mat i restaurangen. Jag tar självklart med mig din fina feedback till övriga i personalen. Hoppas vi ses snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2021

Supertrevlig personal dygnet runt och jättebra service! Olidlig värme under vår vistelse så personalen började med att komma upp med två fläktar, men när inte ens det hjälpte kom städpersonalen och låste upp stora fönstret på vårat rum! Första natten kunde jag inte sova på grund av värmen, så då stod jag och pratade med receptionisten klockan 03:30 på natten och han försökte hjälpa till och komma med tips hur vi skulle gå tillväga (byta rum, fler fläktar osv.) Han jag pratade med var väldigt trevlig och hjälpsam i sommarhettan. Mycket nöjda med vårat besök!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack 1337nilsf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linnéa Sandgren, Guest Services / Front Office på Scandic Täby, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2021

Hej,
Tack för din feedback.
Härligt att du uppskattar våran personal på hotellet. Under dessa varma soldagar gör vi självklart allt vi kan för att få ner temperaturen i en mån vi har. Våra Superiorrum har ett air cooling system som vi varmt rekommenderar att boka under heta dagar. Jag tar självklart med mig din feedback gällande hettan och våran hjälpsamma natt personal. Hoppas vi ses snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Linnéa Sandgren, Guest Services / Front Office på Scandic Täby, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 27 juli 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Linnéa Sandgren, Guest Services / Front Office på Scandic Täby, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 24 juli 2021

Stort och fräscht superiorrum på 8:e våningen med stora fönster. Upplevelsedusch i badrummet. Jättetrevlig och serviceinriktad personal i receptionen. Bra gratisparkering med gott om platser utanför. Sängarna var dock något för mjuka för vår smak. Skönt med luftkonditionering på rummet. Bra utbud på frukostbuffén. Kul att det fanns gröt men vi saknade lite mer frukt och olika sorters meloner.

Rumstips: Välj gärna superiorrummen på de 2 översta våningarna.
Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Jorgen E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Linnéa Sandgren, Guest Services / Front Office på Scandic Täby, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2021

Hej hej,
Tack för att ni valde att bo hos oss på Scandic Täby!
Så roligt att ni trivdes under eran vistelse och uppmärksammat personalen. Varmt välkommen tillbaka snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen