Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 20:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Svårslaget shoppingcenter!!😍

Få stora köpcentrum mäter sig med detta!! Märkesvaror i en uppsjö samt bra klipp om man strosar ... läs mer

Omdömet skrevs 3 juni 2020
mixconsulting
,
Taby, Sverige
från mobil enhet
Här finns det mesta

stort och välfyllt köpcentrum med allt ifrån vanliga klädkedjor till märkeskläder. Trevliga ... läs mer

Omdömet skrevs 12 februari 2020
LadySoBi
,
Sverige
Läs alla 253 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Taby
från 159,49 US$
Mer information
från 197,86 US$
Mer information
från 101,93 US$
Mer information
från 131,91 US$
Mer information
Omdömen (253)
Filtrera omdömen
253 resultat
Medlemsbetyg
124
100
21
3
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
124
100
21
3
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 253 omdömen
Omdömet skrevs 12 februari 2020

stort och välfyllt köpcentrum med allt ifrån vanliga klädkedjor till märkeskläder. Trevliga fikaställen och många restauranger att välja både i och utanför centrum. Stort centrum och lätt att gå vilse :-)Enkelt att parkera och om man tecknar medlemskap fyra timmars fri parkering. Många bra platser att sitta på och hänga med kompisar.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack LadySoBi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020 från mobil enhet

Enligt mig norrortens bästa shopping center. Vi har flera av våra favoriter där. Ett plus är 4h fri parkering.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack RALEX2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020

Detta centrum har allt du behöver möjligtvis att några butiker saknas men du hittar helt klart det du behöver. Allt från kläder till resturanger. Ett stort plus är bra parkeringsmöjligheter.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack AnnF1418
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020 från mobil enhet

Mycket trevligt köpcentrum. Finns ett bra urval av butiker som gör att det finns nått för alla smaker. Finns även restauranger till snabbmat och juice barer att välja mellan i matväg.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack 205filippaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2020 från mobil enhet

Bra Galleria! Allt finns och det är ljust och fräscht. Känns trevligt att handla här och känns som mera space på ngt sätt.

Datum för upplevelsen: januari 2020
2  Tack ToveM16
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen