Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
159 US$
Se erbjudande
Expedia.com159 US$
Hotels.com159 US$
Priceline168 US$
eDreams159 US$
Travelocity159 US$
Trip.com173 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (588)
Filtrera omdömen
588 resultat
Medlemsbetyg
175
163
128
65
57
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
175
163
128
65
57
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 588 omdömen
Omdömet skrevs 30 augusti 2021

Platsen är helt unik så det är synd att det inte satsas på att rusta upp. Rummen skulle behöva renoveras, sprickor i badkaret, fasaden behöver ny murputs. Frukosten är verkligen inte mer än standard. Middagen var inte alls så god som förväntat, svag presentation och platta smaker. Lunchen däremot var jättebra! Servicen medel. Rummet var fullt av skalbaggar på kvällen, mindre charmigt. Över lag en trevlig upplevelse.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack lindaejag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jyrki Sahamies, Gästservice/reception på Grand Hotel Saltsjöbaden, svarade på det här omdömetSvarade 30 augusti 2021

Tack för att ni valde oss och för återkopplingen. Vi tar till oss av denna och skall se över alla punkter. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera produkten, dock tar detta tid. Vi hoppas få välkomna dig i framtiden igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2021 från mobil enhet

Bra kundservice, trevlig personal, vackert beläget, bra frukostbuffé, nya baren Alice var fräsch och bra mat och drinkar . Skulle vara bra om dom renoverade fasaden och fräschare upp inredningen i rummen till 2020 tal.
Förra året var vi på spat och det var en positiv upplevelse . Vi var även i franska matsalen förra året och det var bra mat!
Jag kommer definitivt åka dit igen!
Lunchrestaurangen är också bra!

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
1  Tack JasmineW743
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jyrki Sahamies, Gästservice/reception på Grand Hotel Saltsjöbaden, svarade på det här omdömetSvarade 26 augusti 2021

Tack för att ni valde oss JasmineW743 och för återkopplingen., det uppskattas verkligen. Planer på uppfräschning av fasad och rum pågår. Vi hoppas få välkomna dig snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2021

Vill man ha kvalite på allt vad ett hotell innebär så är det hit man ska! Vackert läge i en vacker byggnad! Personalen är professionell och otroligt trevliga. Frukos buffén hade bra urval och smakade gudomligt och

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
2  Tack emagni759860
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jyrki Sahamies, Gästservice/reception på Grand Hotel Saltsjöbaden, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2021

Tack för att du valde oss emagni759860 och tack för återkopplingen. Detta ger oss ny energi att förbättra oss för framtiden. Vi hoppas få se dig här snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Besökte hotellet med tjejen hade även bokat spa men spat var inte värt det och rummet kändes allmänt gammal, utbudet på frukosten var inte bra nog och brödet hade tagit slut men dom fyllde aldrig på vilket är jätte tråkigt.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
2  Tack anawab738805
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jyrki Sahamies, Gästservice/reception på Grand Hotel Saltsjöbaden, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2021

Tack för att du valde oss och för återkopplingen. Trist att höra att ni inte var helt nöjda med upplevelsen. Vi tar till oss av detta och skall se över dessa saker, så vi bättre kan möta gästerna i framtiden. Vi hoppas få se dig i framtiden hos oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Allt var kanon, läget, utsikten, rummet var jättebra med riktigt sköna sängar, frukosten var bra och där bjöds det på det mesta, samt vilket promenadstråk det bjöds på.
Man känner verkligen vilken renommé detta ställe besitter när man är där.
Top notch

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
2  Tack mberg392831
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jyrki Sahamies, Gästservice/reception på Grand Hotel Saltsjöbaden, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2021

Tack för att du valde oss mberg392831 och för återkopplingen. Vi uppskattar det verkligen. Ger oss ny energi att jobba vidare och förbättra produkten och servicen för framtiden. Vi hoppas få se dig snart igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen