Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 631)
Filtrera omdömen
1 631 resultat
Medlemsbetyg
643
659
231
65
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
643
659
231
65
33
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 631 omdömen
Omdömet skrevs 30 januari 2020 från mobil enhet

Hotellet har bra transport till och från Arlanda.
För att sova före eller efter en resa är detta hotellet mycket bra, trevliga rum, men svårt att finna en plats att öppna väskan på, speciellt när man har en stor.
Frukosten från 04:00 är jättebra men äggröran är inte ok då den var torr och väldigt stabbig, kan bero på att värmelamporna torkar ut den.
Trevlig personal, buffén är gratis för små barn och det uppskattas verkligen.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste ensam
Tack 542j_rgenw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria A, Hotelldirektör på Good Morning Arlanda, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2020

Tack för ert omdöme, vi uppskattar er feedback och vi kommer att se över varmhållningen av maten.
Tack för ditt besök och hoppas att vi ses snart igen.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2020

Ett så bra koncept ! Fungerade riktigt snabbt och smidigt med bussen som hämtade inom 5 min mitt i natten efter 13 timmars nonstop flygning, sedan sova några timmar i så fräscha nyrenoverade rum och en grymt god frukost i lugn och ro, sen bussen till terminalen på några minuter. Kan rekommenderas av en som bott tusentals hotellnätter.

Datum för vistelsen: januari 2020
Tack SouthTraweller
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria A, Hotelldirektör på Good Morning Arlanda, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2020

Wow, stort tack för era vänliga ord, vad glada vi blir när våra gäster trivs! Jag skall se till att dela dina ord med personalen. Vi alla på hotellet ser fram emot att ses snart igen. Välkomna tillbaka.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020 från mobil enhet

Vi spenderade bara en natt på Good Morning Hotel eftersom vi skulle flyga tidigt morgonen därpå. Rummet var bra, simpelt inrett men rent och fräscht. Däremot var maten ingen höjdare, inte så stort utbud och flera av maträtterna hade kallnat.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack mikedimitri
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria A, Hotelldirektör på Good Morning Arlanda, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2020

Jag och mina kollegor tackar för era konstruktiva kommentarer. Det gör mig verkligen jätteglad att se att du överlag var nöjd med din vistelse. Men beklagar att maten i restaurangen inte var tillfredsställande. Jag tar dina kommentarer vidare. Vi hoppas att du kommer att ge oss en ny chans, välkomna igen.


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2020 från mobil enhet

Bra hotell när man ska i väg på resa,enkelt och fräscht. Finns det man behöver,bra frukost och middag,långtidsparkering och schuttel till och från flyget. Väldigt prisvärt samt mycket trevlig och hjälpsam personal. Kommer absolut att återvända när det blir dax igen.

Datum för vistelsen: december 2019
Tack lillernst
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maria A, Hotelldirektör på Good Morning Arlanda, svarade på det här omdömetSvarade 5 mars 2020

Tack för dina vänliga ord om din vistelse hos oss. Vi strävar alltid efter att våra gäster ska trivas hos oss från att de stiger in i lobbyn på hotellet. Därför är det speciellt roligt att läsa ditt positiva omdöme. Jag kommer självklart dela med mig av det till mina kollegor.

Hoppas vi får se dig hos oss snart igen, välkommen tillbaka!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2019 från mobil enhet

Ett bra övernattningshotell som erbjuder hämtning och skjuts från/till Arlanda. Trevlig personal. Små rum, men de fungerar. Frukosten serveras från kl. 04.00. Priset kunde vara lite lägre med tanke på vad man får.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Golferlunkan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen