Krymlan
Trosa, Sverige

Perfekt läge för resa dagen därpå

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 sep. 2024
För att slippa kliva upp så tidigt är detta hotell helt perfekt att bo på. Prisvärt och lite häftigt att ha utsikt över start- och landningsbanan.
Datum för vistelsen: september 2024
Resetyp: Reste med vänner
4,0 av 5 bubblorStandard
4,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorRenlighet
4,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Front Office, Guest Services / Front OfficeRadisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömet
Svarade 15 sep. 2024
Hej,
Tack för din fina kommentar! Det glädjer oss att ni trivdes så bra hos oss på Radisson Blu Airport Terminal Hotel. Jag hoppas att vi får nöjet att välkomna er snart igen! Varmt välkomna tillbaka! Vänliga hälsningar,
Loreta/ Reception
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
865 kr
    Omdömen (2 263)
    2 263 resultat
    611 av 2 263 omdömen
    Omdömet skrevs 28 augusti 2024

Mycket trevligt hotell, trevlig personal. Här kommer vi bo igen om vi har ett tidigt flyg att passa!

Datum för vistelsen: augusti 2024
    Tack Mixi29
    Front Office, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömetSvarade 28 augusti 2024

Hej,
    Tusen tack för din fina återkoppling! Vi är väldigt glada att du blev så nöjd med vistelsen och vi hoppas få välkomna dig igen! Med vänlig hälsning,

Omdömet skrevs 6 augusti 2024

Skrivbordet var inte rengjort, det var alldeles kladdigt när man skulle öppna en låda. Stenhård säng.

Datum för vistelsen: augusti 2024
    Tack j0hanna946
    Front Office, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2024

Hej Johanna,
    Först och främst vill jag tacka för att du tagit dig tid att kommentera din vistelse. Vi är ledsna att du inte var nöjd med rummet som du har fått och dina synpunkter uppskattas för att vi ska bli ännu bättre.Vi hoppas att välkomna dig tillbaka igen!

Omdömet skrevs 2 augusti 2024

Hotellets läge när man har en tidig morgonflygning är oslagbar, samt att frukosten serveras från tidiga morgonen så att man kan få frukost innan man reser...

• Restyp: Reste med familjen
    Tack jenorb2024
    Front Office, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2024

Hej,
    Tack för ditt positiva omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med din vistelse. Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst igen! Med vänlig hälsning,

Omdömet skrevs 20 juli 2024

Livsfarligt med att det saknades halkskydd (ser ut som det är halkskydd) i badkaret. Klarade mig undan med några blåmärken.

Tack bsandquist
    Front Office, Guest Services / Front Office på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömetSvarade 26 augusti 2024

Hej Benny,
    Först och främst vill vi gärna passa på att rikta ett stort tack till dig för att du valt att ge oss en värdefull feedback efter din vistelse. Vi är otroligt ledsna över det som har inträffat och vill försäkra dig om att detta absolut inte är enligt våra gällande standards och rutiner. Vi ser mycket allvarligt på det som du beskriver och har satt igång en intern utredning för att komma till botten vad som har gått fel. Det är mycket beklagligt att din vistelse påverkades negativt och det önskar vi att be om ursäkt för. Vi strävar alltid efter att ha en mycket hög servicenivå, men är mycket ledsna att vi ej lyckades den här gången. Jag hoppas vi får möjlighet att välkomna dig igen! Med vänlig hälsning,

Omdömet skrevs 9 juli 2024

Placeringen är faktisk. Vänligt och personligt bemötande. Rent och snyggt. Klart något jag kommer tillbaka till.

• Restyp: Reste i arbetet
    Tack toreneroth
    Front Office, Gästservice/reception på Radisson Blu Airport Terminal Hotel, Stockholm-Arlanda Airport, svarade på det här omdömetSvarade 16 juli 2024

Hej toreneroth,

Tack så mycket för din värdefulla feedback om din vistelse på Radisson Blu Airport Terminal Hotel. Vi är glada att höra att ni trivdes och att ni gillade vår läge.

Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår gäst igen!

Bästa hälsningar,

Ajda Pavcic