Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Awesome experience in floating cottage”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 8 sidor till!
Poovar Island Resort
Rankad som nummer 1 av 4 hotell i Puvar
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 12 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Just go for floating cottage
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack psingh1980
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 180)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

971975 av 1 180 omdömen

Omdömet skrevs december 6 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: GO search another hotel on trip advisor
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack shashu007
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 4 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: floating cottages are good experience
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack Om P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 21 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Floating Cottage has to be the one to have fantastic!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
6  Tack simmonsdiane3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 17 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Floatel is not for some one who seeks privacy since fishermen from nearby villages travel in their b ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2010, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack petanimal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Puvar
0,2 km bort
Estuary Island
Estuary Island
Nr 3 av 4 i Puvar
762 omdömen
0,1 km bort
Havelia Island Resort
15,4 km bort
The Leela Kovalam Beach
Visa priser
Visa priser
Visa priser
9 km bort
The Travancore Heritage Beach Resort
14,8 km bort
Turtle On The Beach
Turtle On The Beach
Nr 5 av 53 i Kovalam
1 067 omdömen
16,1 km bort
Taj Green Cove Resort & Spa Kovalam
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Poovar Island Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Poovar Island Resort

Adress: K.P. VII / 911 Pozhiyoor, Puvar 695 513, Indien
Region: Indien > Kerala > Puvar
Bekvämligheter:
Bar/lounge Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 4 hotell i Puvar
Prisklass: 667 kr - 1 221 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3,5-stjärnigt — Poovar Island Resort 3.5*
Antal rum: 78
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, TripOnline SA och Expedia så att du tryggt kan boka med Poovar Island Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Poovar Island Hotel Thiruvananthapuram (Trivandrum)
Hotel Poovar Island
Poovar Trivandrum

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt