Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Отличное место для отдыха с замечательным персоналом”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
Botanik Hotel & Resort
Rankad som nummer 17 av 34 hotell i Okurcalar
Omdömet skrevs september 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
11  Tack Aleksandr P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (260)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

236240 av 260 omdömen

Omdömet skrevs augusti 24 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
13  Tack Asel Y
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack simona G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 28 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Корпус "РОЗА" выходит на детскую площадку - вычером много шума Наиболее комфортные корпу ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
11  Tack Oleg_Sh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 24 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Корпус Орхидея очень понравился, т.к. было не жарко в номере и рядом витаминный бар
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juli 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
22  Tack Ludmila57
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Okurcalarhotell
0,3 km bort
Delphin Deluxe Resort
Delphin Deluxe Resort
Nr 8 av 34 i Okurcalar
418 omdömen
0,1 km bort
Botanik Platinum
Botanik Platinum
Nr 16 av 34 i Okurcalar
146 omdömen
0,2 km bort
Mukarnas Resort And Spa Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1 km bort
Meryan Hotel
Meryan Hotel
Nr 5 av 34 i Okurcalar
514 omdömen
2,7 km bort
Granada Luxury Okurcalar
Granada Luxury Okurcalar
Nr 3 av 34 i Okurcalar
1 025 omdömen
0,7 km bort
Galeri Resort Hotel
Galeri Resort Hotel
Nr 20 av 34 i Okurcalar
242 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Botanik Hotel & Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Botanik Hotel & Resort

Adress: Alara Tourism Center, Okurcalar 07425, Turkiet
Telefonnummer:
Region: Turkiet > turkiska Medelhavskusten > Provinsen Antalya > Okurcalar
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Drycker att välja på Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Busstransfertjänst Spa Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 4 av Familjehotell i Okurcalar
Nr 5 av De populäraste resorthotellen i Okurcalar
Nr 5 av Romantiska hotell i Okurcalar
Nr 14 av Spahotell i Okurcalar
Nr 16 av Strandhotell i Okurcalar
Nr 16 av Lyxhotell i Okurcalar
Prisklass: 778 kr - 1 988 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Botanik Hotel & Resort 5*
Antal rum: 474
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Expedia och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Botanik Hotel & Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Botanik Hotel Okurcalar

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt