Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt litet fik”

Hörnans Cafe & Conditori
Rankad som nr 4 av 7 Restauranger i Perstorp
Kök: Café
Restauranginformation
Omdömet skrevs 11 juli 2017

Hörnans Café & Conditori är ett trevligt lite fik i centrala Perstorp. goda småkakor och frallor. Stänger tyvärr redan kl.17. Sommartid finns det bord och stolar utomhus.

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack TobbeWendt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (11)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 11 omdömen

Omdömet skrevs 11 juni 2017

Jättegoda våfflor med olika valfria tillbehör. Snabb och trevlig service. Bra läge i byn med möjlighet att sitta utomhus

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Tord H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 maj 2017 från mobil enhet

Gida smörgåsar, kakor och kaffe - inget stort sortiment / utbud men det är inte lätt i en så liten ort utan några speciella sevärdheter att kosta på wow-faktor. Helt ok fik som kämpar på.

Datum för besöket: mars 2017
Tack Lotta R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 april 2017 från mobil enhet

Var och fikade med en kompis, plus för välsmakande semlor minus för få platser - så på min plats nära dörren var det jätte dragit.

Datum för besöket: mars 2017
Tack annedorthem771
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 december 2016

Trevligt café med mycket trevlig personal. Även möjlighet att sitta ute och fika på sommaren. Gott kaffe.

Datum för besöket: november 2016
Tack Marie K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hörnans Cafe & Conditori tittade också på

 
Perstorp, Skåne län

Besökt Hörnans Cafe & Conditori? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt