Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
220 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-11-04
Travelocity
Orbitz.com
Hurb275 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (163)
Filtrera omdömen
163 resultat
Medlemsbetyg
57
51
33
15
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
57
51
33
15
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 163 omdömen
Omdömet skrevs 2 juli 2021 från mobil enhet

Bokade rum med havsutsikt där balkongen var halvrutten spottarna hängde trasiga i taket mögel i badrummet och sängarna var totalt uttjänta för länge sedan.
Frukosten medelmåttig äggröran kom in 20 min efter öppning då flera gäster väntat på det varma.
Dyrt och absolut inte värt pengarna!
Har bott här tidigare då det varit bättre.
Middag på kvällen var jättebra!

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Companion14035384638
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 maj 2021

Nonchalant bemötande. Bordsduken fläckig med smulor kvar från föregående gäster. Champagnen som vi beställde i väntan på maten var avslagen och saknade bubblor. Under de 45 minuterna det tog innan maten (endast huvudrätt) serverades erbjöds inget tilltugg. 2 st brödskivor med smör serverades dock efter direkt förfrågan. Vinet till huvudrätterna var ett glas vitt och ett glas rött, dessa serverades ca 20-25 minuter innan maten kom in. Rätterna var hälleflundra med bacon och svamp resp Wallenbergare med potatismos, rätterna var godkända men inte mer.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 815jono
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2021

Man känner själen i väggarna. Så mysigt hotell med mycket kärlek i varenda pryl. Ombonat i varenda vrå. Härliga sängar med sköna kuddar. Rent och fräscht. Trevlig personal. Åt även middag och den var mycket bra.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack 296mias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 november 2020

Vårt boende i en studio i villa Sjöhem var överraskande fräsch och smakfullt inredd. Bästa läget i hamnen. Dock saknade vi lite köksprylar och önskvärt hade varit bättre sängar...de var alltför mjuka .

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med RCI
Tack Daydream20282625462
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2020

Vi hade bokat via RCI och bodde i en lägenhet som låg 50m från Hotellet i ett fristående hus. Fantastiskt läge med sjöutsikt. Lite udda möblerat där gammalt blandades med nytt. Den extrasäng vi hade bestod av en luftmadrass. Största minus var badrummet som luktade unket och fuktskadat.

Datum för vistelsen: maj 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med RCI
Tack Lars6304
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen