Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
herr

intressant museum med många trevliga historier samt mycket underhållande bra lokaler och lokala ... läs mer

Omdömet skrevs 18 juni 2018
boa924
,
Sunny Beach, Bulgarien
från mobil enhet
Bevarad militärtradition

Museet speglar väl den militära tradition, med två på sin tid betydelsefulla regementen, som ... läs mer

Omdömet skrevs 18 oktober 2016
Arne F
,
Hässleholm, Sverige
Läs alla 12 omdömen
  
Omdömen (12)
Filtrera omdömen
12 resultat
Medlemsbetyg
3
5
4
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
3
5
4
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 12 omdömen
Omdömet skrevs 6 juli 2016

Ett museum som har mest svenska saker, som flera olika sorters stridsvagnar mm. Och även gamla brandredskap o bilar mm.

Datum för upplevelsen: augusti 2015
2  Tack KennetA21
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2015 från mobil enhet

Detta är ett trevligt museum vilket riktar sig främst till dig som uppskattar militärhistoria. Här finns utställt massor av försvarets gamla utrustning, uniformer, tält och mängder av fordon så som terrängbilar, lastbilar och stridsvagnar. På museet hittar man också en del civila hembygdshistoriska föremål och även brandbilar. Besök gärna museet om du har ett stort intresse utav militärhistoria, inte minst barnen håller sig väl sysselsatta här!

1  Tack martinbernebring
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2014 från mobil enhet

Upplever många skattgömmor . Militärhistoria i stora lass.
En tur till hovdala likaså . Brandkårshistoria med .

1  Tack AnnaB14470
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 maj 2016
Google-översättning

Datum för upplevelsen: juni 2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2014
Google-översättning

Datum för upplevelsen: oktober 2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen