Sofie J

Underbar kväll

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 4 veckor sedan
Jag och mina vänner åt och drack gott på Statt i Hässleholm. Vi var alla supernöjda och hade en trevlig kväll i den mysiga restaurangen. Maten var god och vällagad. Personalen och servicen var fantastisk! Kommer definitivt att komma tillbaka!
Datum för vistelsen: november 2024
Resetyp: Reste med vänner
Statt Lobbybaren, Guest Services / Front OfficeHotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömet
Svarade för 4 veckor sedan
Kära Sofie,

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du och dina vänner hade en fantastisk kväll på vår restaurang. Det är fantastiskt att veta att du gillade maten och tyckte att vår personal och service var fantastisk. Dina vänliga ord kommer att delas med teamet. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Hotel Statt i framtiden.

Bästa hälsningar.
Team Statt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Hässleholmsgårdens Vandrarhem
    Bergshus
    24.5 km från Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western
    Visa fler hotell i Hässleholm
    Omdömet skrevs 23 oktober 2024 från mobil enhet

Underbart roligt att få genomföra en Offsite-aktivitet med hela avdelningen! Vi valde Statt i Hässleholm, ”nästan” mitt emellan Linköping och Malmö. Vilket toppenställe! Fantastiskt familjär service, god mat, fina rum, bra konferensrum.

Restyp: Reste i arbetet
    Tack mael_88
    Statt Lobbybaren, Guest Services / Front Office på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Tusen tack för dina fina kommentarer, vi är så glada att ni trivdes hos oss på Statt! Vi ser fram emot att välkomna er snart igen. Med vänlig hälsning Anna Colleen Receptionschef Hotel Statt

Omdömet skrevs 20 oktober 2024

Hässleholms IF valde att fira sitt avancemang till divison 1 på hotell Statt. Hotellet levede verkligen upp till sitt fina renumé. 35 personer (spelare och stab) åt en mycket bra mixed grill buffe i festlokalen. Samtidigt åt ca 50 supportrar middag i våningen under. Efter maten kom supportrarna upp till festvångingen och festen kickade igång. Maten, musiken, baren, personalen och övrig service klaffade helt perfekt och alla gäster kunde fokuser helt på att fira. Stort tack hotell Statt för att vi fick en oförglömlig kväll och ett mycket lyckat firande!!

Restyp: Reste i arbetet
    Tack Hagstad74
    Statt Lobbybaren, Guest Services / Front Office på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 21 oktober 2024

Hej!

Stort tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att ni hade en oförglömlig kväll och att allt klaffade perfekt under firandet av Hässleholms IF:s avancemang. Det gläder oss att ni uppskattade maten, musiken och servicen. Jag kommer att vidarebefordra dina vänliga ord till vårt team.

Hoppas vi får möjlighet att välkomna er tillbaka snart igen!

Vänliga hälsningar!

Team Statt

Omdömet skrevs 10 oktober 2024

Första recensionen jag skriver någonsin trots flera hundra hotellnätter. Supertrevlig personal, vackert och lite vågat renoverat, charmiga och mysiga rum, rent och fint och gudomligt god mat. Nu åkte jag i jobbet men jag kan tänka mig en romantisk weekendtrip till Hässleholm bara för att bo på Hotel Statt.

• Restyp: Reste i arbetet
    Tack Esbjörn B
    Statt Lobbybaren, Guest Services / Front Office på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2024

Hej Esbjörn,

tack så väldigt mycket för en väldigt fin recension Esbjörn! Vi blir alla jätteglada för fin feedback och hoppas snart kunna välkomna dig tillbaka!

Med varma hälsningar
    Jenny,
    Receptionen och resten av Team Statt!

Omdömet skrevs 7 oktober 2024

Trevlig restaurang och väldigt fint i glasverandan. Vi firade en födelsedag inom familjen, god mat och toppenservice! Allt var mycket gott, möjligen kunde portionerna varit något större men väldigt fräscht och smakrikt. Vi återkommer gärna!

1  Tack Katarina T
    Statt Lobbybaren, Guest Services / Front Office på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2024

Hej Katarina!

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att ni hade en trevlig upplevelse i vår restaurang och att ni firade en speciell födelsedag med oss. Så roligt att ni uppskattade maten och servicen. Jag kommer att vidarebefordra era synpunkter om portionerna till vårt köksteam.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka snart!

Vänliga hälsningar!

Receptionschef

Omdömet skrevs 5 oktober 2024

Bästa BW hotellet i Sverige, alla BW hotell borde ta lärdom av detta hotellet. Frullen var fantastisk, personalen i service disken var så super trevliga och hjälpsamma. Bara de att min laddare gått sönder och dom fixa fram en ny med en gång. Utan sura miner el ifrågasättande. Andra hotell där jag frågat om laddare för jag glömt min har bara surt sagt nej och gett mig en n karta till närmsta Elgiganten typ. Men inte här, här bara plocka dom från en direkt med ett stort leende. Mysiga rum, god mat, trevlig restaurang personal mm mm.

Datum för vistelsen: september 2024
    • Restyp: Reste i arbetet
    Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
    Tack Mikklo666
    Statt Lobbybaren, Guest Services / Front Office på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 7 oktober 2024

Hej!

Stort tack för din fantastiska recension!! Vi är så glada att du hade en så positiv upplevelse hos oss på Hotel Statt. Det gläder oss att vår personal kunde hjälpa dig med din laddare utan problem – jag kommer definitivt att vidarebefordra din feedback till dem!

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen. Ha en underbar dag!

Vänliga hälsningar,