Joakim J

Proffsigt och varmt bemötande både i receptionen och i restaurangen. Ett särskilt tack till Anna Colleen...

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 13 sep. 2024
STATT levererar!
Modernt och fräscht hotell i äldre miljö. Mycket trevligt rum och ett badrum med "hemkänsla".
Kvällens husman var bland de bästa "kvällshusmans" jag någonsin ätit på hotell, så himla bra! (FYI så bor jag 120 nätter om året på hotell)
Ni har verkligen lyckats med personalen som står bakom. Jag äter ute två gånger om dagen 200 dagar om året och det är sällsynt att det blir såhär bra. Fortsätt så...
En pärla mitt i Skåne!
Datum för vistelsen: september 2024
Tips för att välja rum: Förbered dig på att hotellet ligger mitt på torget utan parkering i nära anslutning. Googla innan.
Resetyp: Reste ensam
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Statt Lobbybaren, Guest Services / Front OfficeHotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömet
Svarade 25 sep. 2024
Tack så mycket för en härlig recension!
Du är varmt välkommen tillbaka!

Med vänlig hälsning
Jenny,
Receptionen Statt
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
1.3 km från Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western
    Bergshus
    24.5 km från Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western
    Visa fler hotell i Hässleholm
    Omdömet skrevs 27 augusti 2024

Hela hotellet är så inbjudande!
    Härlig minisvit som inte alls var mini.
    Sååå god mat,vi åt en riktigt bra femrättersmeny,fullständig koll på glutenfritt.Mycket nöjda-allra bäst var dock personalen,alla lika trevliga o tillmötesgående!Tack!

Tack Anna S
    Beatrice Andersson, Gästservice/reception på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 28 augusti 2024

Hej Anna,

Tack för din fantastiska recension! 😊

Vi är glada att höra att du uppskattade atmosfären på Hotel Statt och att du tyckte att vår minisvit var rymlig. Det är också underbart att höra att du njöt av vår femrättersmeny och att vi kunde tillgodose dina glutenfria behov.

Ditt beröm om vår personal värmer verkligen våra hjärtan. Vi strävar alltid efter att vara trevliga och tillmötesgående, och det är fantastiskt att höra att vi lyckades med det under ditt besök. Vi kommer definitivt att dela dina fina ord med hela teamet.

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka till Hotel Statt igen snart!

Omdömet skrevs 11 augusti 2024

Hässleholms stadsfestival fredagen den 9/8 skulle göras och maten intogs i lobbybaren på Stadshotellet.
    Såklart inget att klaga på vad det gällde förtäringen.
    Servicen var hög av förträffliga Minna som leverade en komplett helhet hela kvällen.

Vi kommer tillbaka 😀

Restyp: Reste med vänner
    Tack 193cecilial
    Statt Lobbybaren, Guest Services / Front Office på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2024

Hej Cecilia,

Tack för din fina recension! 😊 Det glädjer oss att du och dina vänner hade en trevlig kväll på Hotel Statt. Vi är särskilt glada att du uppskattade Minnas service och maten i vår restaurang Lobbybaren.

Din feedback är mycket värdefull för oss och vi kommer att dela den med Minna och resten av teamet. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse och det verkar som vi lyckades med det under ditt besök.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till hotellet i framtiden.

Omdömet skrevs 11 augusti 2024 från mobil enhet

Vi valde att överraska en blivande brud med frukostbuffé på fina Statt i Hässleholm! Fin miljö och fantastiskt fin frukost. Personalen var väldigt serviceminded och trevliga. Vi hade en fantastisk start på möhippan! Ger dem mina varmaste rekommendationer!

Restyp: Reste med vänner
    Tack rebeccaoj

Hej Rebecca,

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du och dina vänner hade en underbar start på möhippan med vår frukostbuffé. 😊 Det är alltid vårt mål att ge det lilla extra och vi är glada att du uppskattade det.

Din feedback om vår personal är mycket uppskattad. Jag kommer att vidarebefordra dina vänliga ord till teamet, de kommer säkert att bli glada över att höra detta.

Vi hoppas få välkomna er tillbaka till Hotel Statt i framtiden.

Omdömet skrevs 8 augusti 2024 från mobil enhet

Detta är ett riktigt mysig hotell med bra läge precis vid torget i Hässleholm med vänlig och trevlig personal.
    Rummen är smakfullt inredda med dom funktioner och bekvämlighet som kan begära.
    Lobbyn samt restaurang med en tilltalande uteplats är också till belåtenhet.

Tack Patrik B
    Statt Lobbybaren, Guest Services / Front Office på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2024

Hej Patrik,

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att du uppskattade vårt centrala läge vid torget i Hässleholm och tyckte att Hotel Statt var mysigt. Det är underbart att höra att vår personal gjorde ett bra intryck på dig och att du tyckte om våra rum och restaurang.

Vi tar till oss dina fina ord och kommer att dela dem med hela teamet här på hotellet. Det är alltid roligt att få höra att våra gäster har haft en bra upplevelse hos oss.

Tack igen för din feedback och vi hoppas att få se dig igen snart! 😊

Statt Hässleholm, BW Signature Collection

Omdömet skrevs 27 juli 2024

Varmt välkomnande i receptionen. Trevlig personal överlag, rent och snyggt i hela hotellet. Smakfullt inredning i rummen och i allmänytorna. Trevlig terrass där vi kunde njuta av solen med något svalkande från lobbybaren.

Datum för vistelsen: juli 2024
    Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
    Tack leffea69
    Statt Lobbybaren, Guest Services / Front Office på Hotel Statt Hässleholm - Sure Hotel Collection by Best Western, svarade på det här omdömetSvarade 28 juli 2024

Hej Leif,

Tack för din fantastiska recension! 😊 Vi är glada att höra att du uppskattade din vistelse hos oss på Hotel Statt.

Ditt varma erkännande av vår personal är mycket uppskattat och vi kommer definitivt att dela dina fina ord med hela Team Statt. Det är alltid trevligt att höra att våra gäster känner sig välkomna och uppskattar den rena och smakfulla inredningen i rummen och allmänna utrymmen.

Vi är också glada att du kunde njuta av solen på vår terrass med något svalkande från lobbybaren. Det låter verkligen underbart! 🌞

Vi hoppas att få välkomna er tillbaka till hotellet snart igen.

Event & Guest Relations Manager
    Statt Hässleholm, BW Signature Collection