Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat och härlig atmosfär ”
Omdöme om Statt Lobbybaren

Statt Lobbybaren
Rankad som nr 13 av 43 Restauranger i Hässleholm
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Centralt bra läge. Personalen är både snabb och hjälpsam och tar väl hand om en. Mysig lokal. Rent och fräscht. Ny meny som vi ville provsmaka. Blev Hjort Carpaccio till förrätt. Biff Lindberg och Skaldjurstagliatelle till varmrätt. Mycket, mycket gott. Rejäla portioner. Ska man äta gott i Hässleholm är det hit jag går

Datum för besöket: februari 2020
Tack tordh846
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SabinaAn, Annan på Statt Lobbybaren, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2020

Hej Tord,
Stort tack för ditt omdöme.
Vi ser fram emot att inom kort välkomna er tillbaka hit till oss!
Feel Good,
Team Statt & Lobbybaren

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 16 omdömen

Omdömet skrevs 13 februari 2020

Tog med mig några utländska kunder till Lobbybaren och vi blev så nöjda.
Miljön, maten, personalen höll hög nivå.
Detta är stället jag saknat, inte bara i Hässleholm utan i hela kommunen och ända upp till Markaryd.
Jag kommer rekommendera det till alla jag träffar och hoppas ni fortsätter hålla denna höga klass!

Datum för besöket: februari 2020
Tack 992patp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SabinaAn, Annan på Statt Lobbybaren, svarade på det här omdömetSvarade 14 februari 2020

Hej,
Stort tack för dina värmande ord och för att du vill rekommendera oss!
Vi ser fram emot att välkomna dig hit till oss igen.
Feel Good,
Team Statt

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2019

Maten var ok men man blev inte mätt. Servisen var sämre än sämst. Lägger ingen energi på gästerna och är gloa som fan. REKOMENDERAS EJ

Datum för besöket: december 2019
2  Tack 69420olle42069
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SabinaAn, Chef på Statt Lobbybaren, svarade på det här omdömetSvarade 7 januari 2020

Hej,

Vad tråkigt att höra att din upplevelse varit av detta slag, det är minst sagt beklagligt.
Vi skulle gärna vilja ställa dessa saker till rätta och ser fram emot att höra från dig igen.
Du är varmt välkommen att kontakta mig.

Väl mött och på återhörande,
Sabina Andersson
Restaurangchef
sabina.andersson@statt.se

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2019 från mobil enhet

Härlig mat med trevlig personal som gav goda rekommendationer både på mat och vin! Dessutom sabba på att erbjuda s k doggybag när vi var inte orkade äta upp allt

Datum för besöket: november 2019
Tack gran96
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SabinaAn, Chef på Statt Lobbybaren, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2020

Hej,

Tack för denna fina feedback.
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka hit till oss!


Feel Good,
Sabina

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2019 från mobil enhet

Trevlig atmosfär och bra mat. Även drinkarna imponerar. Helt klart bäst mat i Hässleholm. Besökt flera gånger och kommer gärna dit igen

Datum för besöket: augusti 2019
Tack AndreasB4481
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SabinaAn, Chef på Statt Lobbybaren, svarade på det här omdömetSvarade 10 september 2019

Hej Andreas,

Tack för dessa härliga ord!
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka hit till oss!

Med vänlig hälsning
Team Statt

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Statt Lobbybaren tittade också på

Hässleholm, Skåne län
Hässleholm, Skåne län
 
Hässleholm, Skåne län
Hässleholm, Skåne län
 

Besökt Statt Lobbybaren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt