Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra lunchbuffe´”
Omdöme om Wok House

Wok House
Rankad som nr 3 av 44 Restauranger i Hässleholm
Restauranginformation
Omdömet skrevs 20 februari 2020

Var på genomresa i Hässleholm och letade lunchställe, vilket inte var så lätt.Wok House
serverade emellertid en bra lunchbuffé. Mycket och omväxlande.Riktigt gott.Lokalen är väl inte den trevligaste, påminner lite om skolkök.Mycket trevlig personal, rent och prydligt.Bra prisläge.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack bellman2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (43)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 43 omdömen

Omdömet skrevs 8 januari 2020 från mobil enhet

Var här med vänner och åt buffén! Alltid lika fräscht och gott. Personalen alltid lika trevlig och tillmötesgående. Alltid glada och trevliga och gör allt för att tillmötesgå min allergi mot peppar och starka kryddor.
Lokalen är ju lite tråkig, men det glömmer man snart tack vare det trevliga bemötandet man får samt den goda maten. Tack för en trevlig kväll!

Datum för besöket: december 2019
Tack 376piar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2019

Alltid lika roligt o gott o komma till wookhouse .
Alltid vänlig personal o alltid väldigt god o prisvärd mat

Datum för besöket: december 2019
Tack J9164ALannat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2019 från mobil enhet

Åt middag ifrån à la carte menyn där det fanns mycket att välja på. Servicen var bra, snabb och maten kom fort. Portionerna var stora och det var gott till humana priser.

Datum för besöket: oktober 2019
1  Tack bjorntsgbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2019 från mobil enhet

Världens bästa service även om det är över 100 gäster på lunchen. God buffé med massa olika asiatiska rätter

Datum för besöket: september 2019
1  Tack Bexell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Wok House tittade också på

Hässleholm, Skåne län
Hässleholm, Skåne län
 
Hässleholm, Skåne län
Hässleholm, Skåne län
 

Besökt Wok House? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt