Ida L

Fint, men behöver underhållas

Omdöme om Icehotel
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 1 aug. 2024
Hotellets favoritomdöme
Tredje gången jag är här (1998, 2019, 2024), första på sommaren. Bott på ishotellet tidigare samt en natt i stuga, nu bodde vi bara i stuga. Hotellet i sig är häftigt och kul att det är ny konst varje gång så att man aldrig har sett samma. Dock roligare på vintern när man får se vinteruppbyggnaden. Men. Stugan var hemsk. Inte bott i samma stuga varje gång men denna var så sliten, badrummet var mögligt och verkligen till åldern. Trädetaljer i stugan var utslitna. Samma sak slog mig på toaletten till restaurangen. Svarta väggar (tvätta bort?) och omålade tak. Det är som att de tappat lusten. Små medel skulle kunna göra så mycket för att höja standarden, för den är långt lägre än jag är van vid. Fortfarande värt att komma hit, men nästa gång blir det en isnatt utan ytterligare övernattning.
Datum för vistelsen: juli 2024
    1 559
    1 559
    38 av 2 429 omdömen
    Omdömet skrevs 19 juni 2024 från mobil enhet

En besvikelse! Betalade överpris på ett varmt rum där askkoppen på utsidan inte var tömd. Det regnade och stank av blöta fimpar utanför dörren. Till det priset borde iaf städningen vara toppen. När vi kom fanns ingen svensktalande personal på plats och servicen gav verkligen mer att önska. Fanns inga lediga parkeringar och det hanterades med nonchalans.
    Det är vackert inne i kalla delen och där fanns trevlig och svensktalande personal som var serviceinriktad. Han drog upp mitt betyg med en plupp.

Rumstips: Kom tidigt för att kunna få en parkering i närheten
    Datum för vistelsen: juni 2024
    Tack Jessica B
    Omdömet skrevs 4 maj 2024

Great fantastiskt upplevelse .allt var märkligt.persknal ql med fin bemötande .maten var gott fräsch.

Datum för vistelsen: maj 2024
    Tack fafsha122992
    Omdömet skrevs 29 mars 2024

Ett otroligt fint läge vid den frusna älven och inbäddat i vacker och snöklädd skog som bidrog till ishotellets skönhet! Helt otroligt att få uppleva de konstnärligt uppförda rummen, ta del av filmen om ishotellet och avnjuta god mat och dryck i stämningsfull miljö.

Datum för vistelsen: mars 2024
    Tack carinalundin00
    Omdömet skrevs 29 februari 2024

Jag tillbringade 3 fina dagar på Icehotel . Jag bodde i varmt rum som var smakfullt och bra utrustat.
    Konsten i ishotellen är fantastisk! Saknar skriftlig information i rummen om konstnär och lite om bakgrund till rummens utformning.
    Isskulpteringen var en meditativ aktivitet.
    Norrskensturen bjöd på allt utom norrsken men mysig skotertur, god rengulasch i mysig koja med samkväm med trevliga internationella gäster samt mycket proffsig guide gjorde turen mycket minnesvärd!
    Ismenyn i restaurang var mycket god!

Datum för vistelsen: februari 2024
    Tack elainejoh2024
    Omdömet skrevs 24 februari 2024

Tyckte allt var till belåtenhet trevlig personal bra städade rum, hade lite svårt att sova i sovsäck när vi sov i is-rummet när man inte är van med de . Om de är något jag ska klaga på så är de vädrets makter som inte var till min fördel jag hade velat ha klar himmel så jag skulle få uppleva Norrsken men de var mulet alla dagar vi var där

Datum för vistelsen: februari 2024
    Tack angelicakolerud71