Ett fantastiskt lugnt läge, med allt man behöver nära ändå. Naturen, miljön med midnattsolen är guld värda på sommaren, med blåbär och lingon både inne och ute. Finns många aktiviter och upplevelser på nära håll. Stugan passar för olika sorts familjer, då stugan har flera sovrum i två våningar och med toalett på båda våningarna. Stugan är smakfullt inredd och hade allt man kan behöva. En varm och skön bastu var väldigt avslappnande efter en utflyktsdag. Ett stort plus för torkskåpet i hallen för eventuellt blöta kläder. Det var jättekul att leta efter alla berrydetaljer. Vi kommer jättegärna tillbaka, kanske prova vintersäsongen också med skidåkning och norssken. Stort varm tack för att vi fick chansen att upplevar ert underbara Berrystay
Smakfullt inredd stuga precis vis superfina, välskötta skidspår i slutet av en lugn gata, men dock bara 10 min promenadavstånd till affärer och restauranger.
Bra verierande restaurangutbud i byn. Välutrustad stuga!! T o m tillgång till vallaboda och björkved till den öppna spisen. Köp gärna en karta över det stora skisdpårsystemet och rastplatserna/skidrestaurangerna/caféerna längs spåren.
Du kommer att bli frälst....
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Kompisresa | Äldre resenärer |