De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Booking.com
Orbitz.com
ZenHotels.com171 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 30 maj 2021

Tråkig standard på hotellrum och hotell överlag. Dåligt städat, hittade ostbågar och flingor i säng och fåtölj. Såg inte ut att ha dammsugit på ett bra tag. Klibbig och äcklig om händerna efter att ha vidtagit saker i rummet. Hit rekommenderar jag ingen att åka. Riktigt uselt!

Datum för vistelsen: maj 2021
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack hannesl982021
Karin Öden, Guest Services / Front Office på Hotel Bishops Arms Strängnäs, svarade på det här omdömetSvarade 1 juni 2021

Hej Hannes
Vi uppskattar att du direkt kom ner när ni märkt att ni råkat fått ett ostädat rum. Vi beklagar det som hände och kollar över våra rutiner för när rummen läggs som rena i vårt system. Som tur var så fanns det andra rena rum och ni kunde bli uppgraderade till ett av de större rummen.

Omdömet skrevs 12 april 2021

Vi tog en lång promenad i det fina vårvädret när vi hade kommit fram. Det var roligt att studera djurlivet vid vattnet. Det här blev något av en fortsättning på förra årets besök. Se juni 2020! Denna gång följde vi vattnet öster ut och mötte då många hundar som drog runt med sina hussar och mattar. Noterade att det verkar ha blivit mer och mer vanligt att man har två hundar. Den som drog mest fick för det mesta bestämma färdvägen, eftersom de ofta drog åt varsitt håll. Märkligt att man skaffar ytterligare en vovve när man redan har problem med att få den första att lyda. Hundar tycker nog i allmänhet, att det är ett idiotiskt påfund, att behöva gå bredvid matte och att vara tvungen att gå på trottoaren. Det finns ju så mycket som är roligt att jaga. Nedanför kvarnen träffade vi anddamen som vi kände igen från förra året. Då höll hon till på torget utanför hotellet. Nu flög hon fram till oss och landade precis framför mina fötter. Uppsynen var ganska pockande. Dessutom stötte hon till mig några gånger med näbben för att få mig att vakna. Det var exakt samma beteende som förra året. Den här gången var hon inte ensam utan hon hade mannen med sig. Han höll sig dock i bakgrunden, men tyvärr gjorde vi båda besvikna, eftersom vi inte hade någonting gott att bjuda på. Det verkade finnas ganska mycket grönt i vattnet, som en and borde kunna äta, men färskt bröd kanske är godare.
Jag hade bokat rummet dagen innan på Internet. Där utlovades en annan typ av rum, men bokningsförmedlaren hade tydligen lagt ut rum som inte fanns. Rummet liknade det som vi hade förra året. Badrummet verkade dock var nyrenoverat. Det var därför lite märkligt att det var så svårt att reglera värmen i vattenkranarna. Först trodde jag, att de hade monterats åt fel håll, eftersom det tog så lång tid att få någon värme. Detta medförde att det blev ett väldigt slöseri med vatten. Mycket god juice och gott bröd till frukosten men pastejen hade nog stått framme lite för länge.

Datum för vistelsen: april 2021
3  Tack aklia2018
Karin Öden, Gästservice/reception på Hotel Bishops Arms Strängnäs, svarade på det här omdömetSvarade 18 maj 2021

Wow vilken målande bild av Strängnäs som resmål
Hoppas vi ses snart igen

Omdömet skrevs 4 oktober 2020 från mobil enhet

Denna bedömning gäller främst puben/Resturangen Bishop Arms .Hotellet var bra i sig .Rent fint rum .Själva puben/Resturangen var en jättedålig upplevelse .Puben var inte covidsökrad alls .Det stod fullt med onyktra människor i baren som inte fick någon bra service för Resturangen var underbemannad.Vi hade beställt en Oktobermeny som ingick i vår hotellvistelse .Vi fick ett dåligt bord precis brevid den trubaduren som sjöng högt och inte så bra hela kvällen .Vi lyckades byta bord .Vi fick söga till ett flertal gånger om vår oktober meny som inte kom .Nör föröttem kom bestod den av av burkchampinjoner på ett bränt bröd som vi inte kunde äta upp .Huvudrötterna kom aldrig trots att vi efterfrågaafe dom flera gånger .Vi gick till slut och fick bord och god service på en annan bra resturang i staden .Detta var den sämsta Bishop Arms puben vi varit på .Ofräscht och för mycket folk och för lite personal och dålig mat .Tråkigt att ge så dåligt omdöme då vi gillar Bishop Arms konceptet och hotellrummen var helt bra för att vara trestjärnigt.Puben var dock väldigt dålig .

Datum för vistelsen: oktober 2020
3  Tack Mandy_Wine_Dine
Karin Öden, Gästservice/reception på Hotel Bishops Arms Strängnäs, svarade på det här omdömetSvarade 4 oktober 2020

Tack för din recension, det ger oss möjligheten att bli bättre.
Den kväll som ni var hos oss blev vi överrumplade av den mängden gäster som valde att komma till oss. Hade vi vetat det hade det varit fler personal som arbetat.

Det var även tråkigt att höra att ni inte uppskattade trubaduren som vi tagit in speciellt för denna kväll. Som vi annars fått väldigt bra respons på.

Jag skulle uppskatta om ni vill kontakta mig på pubchef.strangnas@bishopsarms.com så jag kan få mer info om kvällen i fråga.

Omdömet skrevs 20 september 2020

Detta skulle vi få till middagen

Pretzel med örtcreme
Kalvschnitzel med saltrostad potatis

Men istället var det mozzarella och tomatsallad på bröd, gott men inte pretzel
Kokt potatis istället för saltrostad potatis var en jättebesvikelse, schnitzel var därimot god.
Uselt wifi så segt hoppade ur på gubbens dator hela tiden så han kunde ej genomföra sitt jobbmöte. Min mobil la av i ett och bara stod och sökte wifi. Hissen otroligt skraltig. Frukosten en stor besvikelse då det inte fanns äggröra och baccon som övriga elite har haft där vi bott. Iskalla ägg som säkert legat i kylen trots att de låg i korgar man har för varma ägg. Grönsaker, ost, bröd tog slut och fylldes ej på. Mycket bröd med fröer på de jag kunde äta fanns bara ett av. Personalen trevlig som alltid på elite. Åkte redan kl nio då gubben var tvungen att åka hem för att ha möte via Wifi. Kommer inte välja detta hotell igen

Datum för vistelsen: september 2020
Tack kerstino757
Karin Öden, Guest Services / Front Office på Hotel Bishops Arms Strängnäs, svarade på det här omdömetSvarade 29 september 2020

Tack för att du uppmärksammar oss på vad vi kan bli bättre på.
Vi har till vår stora glädje haft mycket mer gäster som ätit av vårt oktoberpaket än vi vågade hoppas på vilket gjort att vi behövde justera menyn efter råvaror som vi hade hemma. Tur att det var gott och att ni blev mätta även om vi förstår att det kan kännas snopet. Jag ska påminna mina kollegor om vikten av att informera gästerna om det, så att ni vet det redan när ni sätter er till bords.

Vi har felanmält wifi och kommer att inom kort få en ny hotspot så att det ska finnas en bra uppkoppling till alla rum. Det är något som ska fungera.

Vi är inte ett Elite hotell och att jämföra vår frukost med ett hotell med fyra stjärnor kommer vi alltid att framstå i en dålig dager. Vi har en enkel buffé sen ska det så klart alltid vara påfyllt.

Härligt att ni fick ett positivt intryck av personalen.

Omdömet skrevs 30 augusti 2020 från mobil enhet

Hotellet ligger utmärkt till, mitt i centrum vid torget. Härifrån tar man sig till fots överallt. Familjerummet rejält tilltaget utan att ha det lilla extra. Lite lyhört och frukosten var sparsam. Inte konstigt under rådande omständigheter men ändå. Totalt sett, inget att klaga på. Kan absolut tänka mig att bo här igen!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Tack mattsj2015
Karin Öden, Guest Services / Front Office på Hotel Bishops Arms Strängnäs, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2020

Vilken fin recension, tack för att du tog dig tid att skriva och att du hade en härlig utflykt till Strängnäs.
Välkommen åter!