Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
179 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-14
Boka nu, betala på plats
eDreams
Travelocity
Orbitz.com
Hotels.com179 US$
Expedia.com179 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (145)
Filtrera omdömen
145 resultat
Medlemsbetyg
56
48
19
12
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
56
48
19
12
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4247 av 145 omdömen
Omdömet skrevs 8 februari 2018 från mobil enhet

Fint hotell men lite varierande kvalitet på rummen. En del fräschare än andra. Lite lyhört mellan rummen. Väldigt trevlig personal dock och väldigt bra konferensservice. God frukost i bageriet! Ett plus hade varit om man hade haft möjlighet att avsäga sig städning. Onödigt och miljöovänligt med daglig städning och onödigt utbyte av handdukar.

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack 436hannab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2018

Bodde två nätter på Rogge, till att börja med, frukosten var helt otrolig. Rummen var OK, valde att ta med en plocksallad till hotellet och jag knöt ihop en egen påse för avfallet, som inte hade tagits med av städerska dagen efter. Rummet var ljust, ingen mörkläggningsgardin vad jag kunde hitta. Badrummet var som att kliva in i ett badrum för 20 år sedan. Beiget och litet. Helt ok ställe.

Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack 795kallek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2018

Ett av få hotell i Strängnäs. Bra Frukost serveras i tillhörande bageri. Så räkna med nybakat frukost bröd! Trevlig personal i sin helhet. Hotell, Bageriet och Harrys. Har inte under mina 60+ nätter varit besviken. Kan starkt rekommenderas

Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack christerl2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2017

Väldigt trevlig personal rena rum och allmänt bra service. Kan vara fullbokat så boka i tid. Mitt i centrum med fina omgivningar och shopping nära inpå. Väldigt sköna sängar vilket är det viktigaste på ett rum.

Datum för vistelsen: december 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Nadasurf72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2017

En underbar miljö, fantastisk mat och service! Härlig bubbelpool utomhus, mysig småstad och en frukostbuffé utöver det vanliga. Det här kan jag rekommendera till alla som vill komma bort från storstadsstress och bara slappna av och låta sig bli omhändertagen.

Datum för vistelsen: november 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Y5452LIomara
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen