Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
180 US$
175 US$
Se erbjudande
SPARA 5 US$
Snaptravel
eDreams
180 US$
175 US$
Se erbjudande
SPARA 5 US$
Expedia.com176 US$
Hotels.com176 US$
Hurb180 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (145)
Filtrera omdömen
145 resultat
Medlemsbetyg
56
48
19
12
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
56
48
19
12
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4348 av 145 omdömen
Omdömet skrevs 29 januari 2018

Bodde två nätter på Rogge, till att börja med, frukosten var helt otrolig. Rummen var OK, valde att ta med en plocksallad till hotellet och jag knöt ihop en egen påse för avfallet, som inte hade tagits med av städerska dagen efter. Rummet var ljust, ingen mörkläggningsgardin vad jag kunde hitta. Badrummet var som att kliva in i ett badrum för 20 år sedan. Beiget och litet. Helt ok ställe.

Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack 795kallek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2018

Ett av få hotell i Strängnäs. Bra Frukost serveras i tillhörande bageri. Så räkna med nybakat frukost bröd! Trevlig personal i sin helhet. Hotell, Bageriet och Harrys. Har inte under mina 60+ nätter varit besviken. Kan starkt rekommenderas

Datum för vistelsen: januari 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack christerl2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2017

Väldigt trevlig personal rena rum och allmänt bra service. Kan vara fullbokat så boka i tid. Mitt i centrum med fina omgivningar och shopping nära inpå. Väldigt sköna sängar vilket är det viktigaste på ett rum.

Datum för vistelsen: december 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Nadasurf72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2017

En underbar miljö, fantastisk mat och service! Härlig bubbelpool utomhus, mysig småstad och en frukostbuffé utöver det vanliga. Det här kan jag rekommendera till alla som vill komma bort från storstadsstress och bara slappna av och låta sig bli omhändertagen.

Datum för vistelsen: november 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Y5452LIomara
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2017

Hotel Rogge är verkligen ett superbra ställa för kalas. Lokaler som passar utmärkt för upp till 100 personer sittande och med separata Mässen för drink och kaffe. Dessutom fick vi sista sensommarkvällen på terrassen för vår drink. Men än viktigare är ju maten. Jättegod Skagenförrätt som följdes av en huvudrätt vilken köket och personalen med lätthet serverade helt varm till 100 personer, det är det inte många festvåningar som klarar. Härlig miljö i Bageriet där vi fikade innan kalaset och åt mycket god frukost dagen därpå. Servicevillig och trevlig personal som både vi som arrangörer av festen och våra gäster uppskattade. Jag kan inte annat än rekommendera Rogge om ni tänker ordna kalas inom rimligt avstånd från Stockholm. Sköna sängar och stora fräsch rum för de som bodde kvar men även ok avstånd hem för de som valde att köra hem till storstaden.

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack kerstin n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen