Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Härlig utsikt!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Piscina exterior/comunitaria
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Piscina exterior/comunitaria
Comedor Salón
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
6 omdömen
Piscina exterior/comunitaria
Comedor
Salón
Dormitorio
Dormitorio
Cocina
Terraza
Vista al exterior
Piscina exterior/comunitaria
Dormitorio
Habitación
Habitación
Habitación
Dormitorio
Baño
Baño2
Aseo
Recibidor
Salón
Espejo del salón
Terraza con las tumbonas
Parte de la terraza des de el salón
Vistas desde una parte del salón
Pista polideportiva
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
4 sovrum, 3 badrum, för 12
Torredembarra, Province of Tarragona, Katalonien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
fredrikg4 ...
1 omdöme
“Härlig utsikt!”
Omdömet skrevs 12 augusti 2018 för en vistelse i juli 2018

En spartansk lägenhet med närhet till både pool och hav. Underbar balkong med utsikt över havet! Vi bodde 3 familjer där och det gick bra. Även väldigt nära till en stor välsorterad matbutik.

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 16 2018
Thanks for your opinion.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Steph A
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 22 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Louribo
1 omdöme
Omdömet skrevs 26 juni 2019 för en vistelse i juni 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Izaskunik ...
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 16 juli 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Salvador ...
Omdömet skrevs 13 april 2012
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt