Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig snabbmiddag”
Omdöme om Publik Mat & Bar

Publik Mat & Bar
Boka bord
2
lör 5/12
20:00
Rankad som nr 3 av 27 Restauranger i Lysekil
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Kom utan att ha bokat så fick endast bord för en timme men vistelsen lyftes över mycket bra servitris som berättade om mat, dryck och var allmänt trevlig. Maten var dessutom riktigt god. Alla i sällskapet var mycket nöjda.

Datum för besöket: juli 2020
Tack martinmbq
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (164)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 164 omdömen

Omdömet skrevs 24 juli 2020

Besökte Trattorian delen av Publik Mat&Bar där vi åt mycket goda surdegspizzor, n med kronärtskocka, brillat savarin kräm mm och en med löjrom, syrad grädde mm, båda mycket goda.

Datum för besöket: juli 2020
Tack GPH38
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2020 från mobil enhet

Backyard är ett skämt! Fint läge, men det är i princip omöjligt att beställa. Lång kö och en app som fungerar för kanske 1/6 i sällskapet. Besök en annan krog.

Datum för besöket: juli 2020
Tack victorRoe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Fantastiskt god surdegspizza som vi tog med till båten. Smaker vi inte provat innan men det var nog den bästa någonsin. Läget på terassen är perfekt med utsikt över norra hamnen. Jättetrevlig personal. Hit går vi igen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 695tomasj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2020 från mobil enhet

Läget på bryggan i norra hamnen och den hemgjorda citronsorbeten till dessert var kvällens höjdpunkter under en middag som inte nådde upp till våra förväntningar, kanske lite höga efter alla hyllningar på Trip. Visst var det lite nya kombinationer som Capresen i förrätt och kycklingbröstet men den vietnamesiska nudelsalladen bestod till hälften av räkor och jordnötter. Vi saknade något som lyfte smakerna mer än bara den alltid närvarande koriandern som strösslas över maten.

Datum för besöket: juli 2020
Tack juhakorp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Publik Mat & Bar tittade också på

Lysekil, Västra Götalands län
 
Fiskebäckskil, Västra Götalands län
Lysekil, Västra Götalands län
 

Besökt Publik Mat & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt