Hotellet ligger idylliskt på en höjd i Lysekil. Huset är gammalt och patinerat och gör ett trivsamt intryck. Vi hade bokat en av bodarna nere vid vattnet, Havsateljen. Fantastisk utsikt över vattnet med ett trivsamt kluckande mot bodens pålar. Hela ateljen är oerhört fint arragnerad för gästerna med skön säng och med hängmattor där gästerna kan gunga medan man ser ut över nejden. Längst fram vid de stora panoramafönstren finns ett litet bord där gästen kan ta ett glas vin alltmedan man tar till sig de fina vyerna. Vi trivdes mycket bra i Havsateljen!
Restauragen påminner om ett större burspråk med ljus inredning, lite patinerad. Maten var god och frukosten räckte för oss utan att vara fullödig som på många andra hotell.
En nackdel blev vi medvetna om dag två. När vi återkom till boden var det fortfarande ostädat och klockan närmade sig halv fyra. En gäst som bokar denna del av hotellet vill givetvis vistas så mycket som möjligt under eftermiddagen där och ett tips till hotellet är att städa bodarna först så att gästerna kan ta dessa i besittning tidigt på eftermiddagen.
Man hade också dålig koll på vad som var uppsatt på rummet från restaurangen. Vi hade fått ett glas vin för ca 100 kr på vår nota som vi efter att ha lämnat hotellet upptäckte på vårt kvitto. Fick dock detta reglerat av receptionisten.