Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza”
Omdöme om Restaurang Rosvik

Restaurang Rosvik
Rankad som nr 5 av 30 Restauranger i Lysekil
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Jag och mina kompisar var lite hungriga så vi tänkte få i oss lite mat och vad passade inte bättre än lite go pizza. Maten var kanon och personalen fantastisk. Bland de bättre pizzeriorna i området.

Datum för besöket: juni 2017
Tack erikw963
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (68)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2327 av 68 omdömen

Omdömet skrevs 27 november 2016

Lunchen smakade utmärkt och stämningen var trevlig och avslappnad. Inredningen var enkel och något udda, men allt funkade bra och personalen var trevlig. Jag lunchade tillsammans med en engelsman som var helt lyrisk. Han sa att det var längesedan han var på en så bra restaurang. Detta är helt klart ett ställe jag gärna lunchar på igen.

Datum för besöket: november 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ove O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2016 från mobil enhet

Lite gammaldags sliten restaurang men med gedigen känsla. Vi och pensionärer och släktsällskap som åt söndagslunch. Jag åt entrecote helt ok, mannen åt som han säger väldigt god hamburgare med otroligt god klyftpotatis .
Bra gedigen husmanskost för lagom pris . Inget för 80 årskalaset men absolut för söndagsutflykter när man inte fyller jämt trevlig

Datum för besöket: oktober 2016
Tack anna-klara a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2016

Vi åt bergtunga och den var sagolik. Trevlig personal o miljö. Bra läge vid hamnen och till kommunikationer.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack BussmanCrikvenica
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2016 från mobil enhet

Lite väl sunkig miljö, upplevdes lite sjappigt. Åt dock inte deras, enligt de själva, paradrätt. Trevlig service men nja. Ingen superhöjdare.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack Frippans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Rosvik tittade också på

Lysekil, Västra Götalands län
Lysekil, Västra Götalands län
 
Fiskebäckskil, Västra Götalands län
 

Besökt Restaurang Rosvik? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt