De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
Priceline
Travelocity137 US$
ZenHotels.com143 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 18 augusti 2022

Var 2 nätter här i juli med en väninna. Hotellet, speciellt rummet, andades 70-tal.
Frukosten skulle serveras fram till 10.30 på helgen, stod i hissen , i receptionen samt att receptionisten sade det. Hon sa att den skulle börjar redan kl 6.00
dessutom eftersom de hade gäster som behövde tidig frukost. När vi kom till frukosten sönd ca 09.15 så saknades bla ost, ingefärshots, en del brödsorter.

Vi påtalade detta, men de 2 tjejer som satt där och pratade sinsemellan, sa att frukosten stängde 9.00 och att de inte tänkte hämta något mer nu, trots att vi fått en helt annan information.
Så dålig service tyckte vi.

Jag brukar gärna skriva om bra saker istället för dåliga, men det bemötandet var under all kritik.
Hoppas hotellet rustas upp och att personalen får gå en charmkurs.

AP

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Resa68
Fredrika Karlsson, General Manager på Best Western Nya Star Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 augusti 2022

Hej!
Tack för att du lämnat återkoppling från din vistelse.

Omdömet skrevs 16 augusti 2022

Mycket skön säng och bra frukost, dock i likhet med många småstadshotell generellt ganska gammalt och slitet, badrummet kändes som något från en lägergård (orange plastmatta och vitt kakel), receptionen och matsalen förde tankarna till amerikanskt 70-tal (mörkbrunt trä och mörkblå heltäckningsmatta).

Datum för vistelsen: augusti 2022
Tack AdamNedz
Fredrika Karlsson, Hotelldirektör på Best Western Nya Star Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2022

Hej Adam!

Tack för att du lämnat en recension efter din vistelse. Det verkar som att du trivts bra hos oss och det gläder oss.

Vänliga hälsningar
Fredrika

Omdömet skrevs 13 augusti 2022 från mobil enhet

Har inte hänt mycket på det här stället. Rummen är av ett stort renoveringsbehov. Väldigt skitigt omodernt gammalt rum, dålig städning av rummet. Badrum väldigt omodernt, finns mögel i badrummet är rent ut vidrigt badrum.
Frukosten inte det bästa skinkan är av budget variant klibbig och blöt av står att äta den. Kaffet smakar inte gott. Väldigt omodernt var man äter frukosten.
Trevlig personal

Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack kto_44
Fredrika Karlsson, General Manager på Best Western Nya Star Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2022

Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme.
Vi känner till att hotellet behöver en helrenovering och
tar dina synpunkter med oss i vårt förbättringsarbete tills vi kommer igång med den.
Trevlig fortsättning på helgen!

Omdömet skrevs 14 juni 2022

Måste tyvärr säga att det är Mycket Låg standard på hotellet som är i stort behov av renovering. Överpris med tanke på standarden.
Det som var bra var personelen, trevligt bemötande och mycket hjälpsamma.

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack ariniemi2022
Fredrika Karlsson, Hotelldirektör på Best Western Nya Star Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 juni 2022

Hej!

Tack för att du delat med dig av din upplevelse. Vårt hotell är av äldre modell och jag har därför förståelse för ditt betyg.

Vänliga Hälsningar
Fredrika

Omdömet skrevs 9 maj 2022

Personalen på reception var väldigt trevliga, trots att jag kom väldigt sen på kvällen, Superbra frukost! Det fanns mycket att välja på, även för mig som behöver strikt glutenfritt (celiaki). En lampa i rummet fungerade inte. Väldigt sköna sängar.

Datum för vistelsen: maj 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack terri122
Fredrika Karlsson, Hotelldirektör på Best Western Nya Star Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 maj 2022

Hej Terri!

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss ett omdöme. Eftervad jag kan se så verkar du haft det bra hos oss och det är vi glada för.
Varmt Välkommen åter.