Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Härligt lugn inne i city”

Mellow Cafe & Bistro
Rankad som nr 2 av 48 Restauranger i Strömstad
Certificate of Excellence
Kök: Skandinaviskt, Bar
Middagsalternativ: Frukost
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost
Omdömet skrevs 9 augusti 2017

Skönt ställe att sitta och fika eller äta när man behöver en paus, fantastisk innegård som skall besökas när det är fint väder.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Ola P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (185)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

812 av 185 omdömen

Omdömet skrevs 30 juli 2017 från mobil enhet

Gick in här o mötte en riktigt fin bakgård , full med blommor , växter o grönt. Olika sittmöbler gjorde det riktigt trivsamt!

Man blev riktigt glad av att besöka detta ställe.

Åt inget denna gång men tog en dricka. Övriga som fick in mat såg ut o va nöjda och set såg riktigt fint ut.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Christopher R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2017 från mobil enhet

Vi såg att detta låg i topp på Tripadvisor så vi beslöt att prova det. Vi tog en fika och som fik var det ganska ordinärt men vi ångrade att vi inte skulle äta lunch där då det kom mycket goda dofter från köket.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Ixtryl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2017 från mobil enhet

Mysig restaurang med allt ifrån frukost och middag till fika och dricka. Något avskalad meny men maten vi åt smakade gott! Trädgården är riktigt mysig och många små detaljer är mysiga för den intresserade- så som biljardbollar som nummer för maten. Unikt och modernt ställe på denna plats!

Datum för besöket: juli 2017
Tack Fanny L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2017 från mobil enhet

Vi åt lunch i deras väldigt mysiga trädgård och var jättenöjda. Grillade mackor och amerikanska pannkakor och allt var supergott! Tjejerna bakom disken var verkligen hjälpsamma och genuint trevliga. Trevlig atmosfär och fint inrett. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: juli 2017
Tack Lisahelena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mellow Cafe & Bistro tittade också på

Strömstad, Västra Götalands län
Strömstad, Västra Götalands län
 
Strömstad, Västra Götalands län
Strömstad, Västra Götalands län
 
Strömstad, Västra Götalands län
Strömstad, Västra Götalands län
 

Besökt Mellow Cafe & Bistro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt