Bo T
Lidköping, Sverige

"Besviken gäst".

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 19 feb. 2024
Besökte Strömstad Spa tillsammans med min dotter den 15 t o den 17 februari 2024. Spa-avdelningen var fräsch, men det var inte någon tyst avdelning. Det var ganska många barn som hoppade och var högljudda i poolområdet. Det fanns inte någon som helst beskrivning på de olika baden. Bubbelbaden rengjordes med jämna mellanrum, men intruktionerna var så dåliga så folk badade under reningen. Det fanns stolar/sängar som typ "vaggade" och hur man skulle få igång dem fanns ingen beskrivning på. Efter en lång stund i avdelningen kom en personal, vi frågade då hur dessa stolar/sängar fungerade och till svar fick vi: det är några som inte fungerar och sedan gick hon iväg. Vi åt 3-rätters-meny båda dagarna, som var sådär. Personalen i restaurangen var engelsktalande så någon information på svenska om vad som serverades fick vi inte. Jag kan inte rekommendera detta spa. Saknade alltså information i spa-avdelningen och ett bättre bemötande.
Datum för vistelsen: februari 2024
      Omdömen (1 658)
      1 658 resultat
      1621 av 1 658 omdömen
      Omdömet skrevs 27 januari 2024

Vi är ett par som firade nyår på Strömstad Spa & Resort.

Trevligt rum med balkong & fin utsikt
      Bra läge
      Modernt inrett hotell
      Utsökt middagsbuffé med skaldjur, fisk, kött och goda desserter
      Skönt och ganska stort SPA med gungor, massagesbäddar och frukt, även möjlighet till fiskSPA
      Bra underhållning på nyårsnatten med fyrverkerier
      Sen utcheckning
      Smakfull nyårsmiddag med en personlig nyårshälsning och trevligt vinpaket
      Goda drinkar
      Trevligt med omelett & våffla på beställning till frukost

MINUS
      Lite rörigt vem som gör vad när det gäller personalen
      En manlig bartender visste ej hur man gör en alkoholfri drink
      Bara automatkaffe till maten, ej mjölk till kaffet eller mineralvatten på rummet
      Dålig bild på TV:n
      Ej grädde till kladdkaka/brownie eller gröt till frukost
      Saknade sminkspegel och vanity kit på rummet
      Lite tråkig lunchbuffé (taco & pizza)

Överlag mycket trevlig vistelse och oerhört prisvärt!

Datum för vistelsen: december 2023
      Tack PDW82
      Omdömet skrevs 16 januari 2024

Jag skulle åka på SPA för att kunna slappna av och bara ta det lugnt, komma hemifrån lite efter stressen efter jul och nyår. Tji fick jag. Jag betalade över 5000 för att bada i det lokala badhuset och bo i en studentkorridor känns det som. Det var så mycket folk i poolområdet att man fick knappt plats i något annat än bassängen, som faktiskt var väldigt kall. Och hittade man en plats i bubbelpoolen tex så fick man inte lämna den, för den försvann snabbare än du hann blinka. "Silence spa" verkade inte folk kunna läsa på dörren, för där stojades och pratades det både högt och hela tiden.

Efter en buffé som var okej, men inget att hurra för. Är man vegan så fanns det inte mycket att äta registrerade jag, kom vi upp på rummet så var sängen superskön, dock med någon fläck på påslakanet efter något som stått på den såg det ut som, tv:n superliten samt med två vita fläckar mitt på. Någon hade även fest på sitt rum så det dunkade hög musik fram till 02-03 och då sa jag ändå till väktarna i receptionen, det tystnade en stund innan det satte igång igen. Grannrummet hade balkong, och gick ut på den för att röka stup i ett och smällde igen dörren efter sig så det skallrade i rummet..

Frukosten var superbra! Jättenöjd med den!

Datum för vistelsen: januari 2024
      Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
      1  Tack michellemnore
      Omdömet skrevs 21 oktober 2023

Njae Tanum är bättre
      Sitter här nu i baren där jag äntligen fått en drink efter 20 min väntan. Tre bartender som jobbar som en. efter en svindyr middag o spa där folket höll sina revir så det aldrig blev ledigt .
      Ingen ljus på rummet förutom toa o sänglampa
      Åker inte hit igen

Datum för vistelsen: oktober 2023
      • Restyp: Reste med vänner
      Tack Spattnic
      Omdömet skrevs 10 oktober 2023

Fräscht hotell i unikt vacker havsmiljö. Härlig promenad till Strömstad som underlättas via självopererad linfärja. Ett ”evighetskort” kostar 50kr. Spaanläggningen är bra. Inte bäst på Västkusten men bra. Buffén var underbar. Mycket välsmakande och påkostad! Till exempel fanns där ostron att ta del av. Trerättersmiddagen var desvärre inte optimal. Rätterna som vi serverades stämde inte överens med menyn. Vinet samt maten kom inte till vårt bord när vi önskade det - Maten först. Innan fördrinken knappt var påbörjad. Vinet anlände efter maten. Ovanstående är optimalt för en vinälskare. Men. Vill ändå varmt rekommendera hotellet. Välj ett rum med utsikt och njut av en enastående vacker vistelse

Datum för vistelsen: oktober 2023
      Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
      Tack mrbike65
      Omdömet skrevs 10 september 2023 från mobil enhet

Mycket fint rum som bestod av två rum o kök. Härlig utsikt med två balkonger. Detta var det bästa av vår vistelse.
      Märkligt med ett kök utan tillbehör. Fanns dock en kaffemaskin men vattnet blev inte varmt.
      Känns förlegat med dusch i ett badkar. Onödigt krångligt att duscha.
      Fanns två tv apparater men ingen fjärrkontroll… kanske vi som inte fattade…
      Spa avdelningen var inte stor o då jämför jag med Asia spa i Varberg som i mitt tycke är bäst!
      Fanns bara sen middagstid kl 20.30 o då var matsalen full med högljudda norrmän. Gick nästan inte att konversera med personalen som nästan bara pratade engelska förutom några ord på svenska. Kändes märkligt.
      Beställde fisk till huvudrätt vilken var riktigt dålig! Kändes inte färdiglagad o hela rätten oaptitlig. Vi åt inte upp men ingen i personalen frågade om vi var nöjda.
      Vita vinet till var inte kyld. Vi gick besvikna därifrån.
      Snålt att ta 195 kr i p-avgift när de tar bra betalt för allt annat.
      Tips att parkera 100 m före hotellet på Easy park. Fritt på söndagar o bara avgift fram till 18.00
      Fint boende men inte mer!

Rumstips: Parkera billigare 100 meter före hotellet på Easy park. Avg fram till 18.00 o fritt söndagar.
      Datum för vistelsen: september 2023
      Tack ullisb