Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Lugnt vid havet

Besökte Saltö i maj 2021 när det var lugnt och skönt och vindstilla ute vid havet. Gillar denna ö ... läs mer

Omdömet skrevs 20 maj 2021
Eje B
,
Göteborg, Sverige
Underbara Saltö

Saltö naturreservat, en del av Kosterhavets Nationalpark, är en pärla! Fina promenadstigar runt om ... läs mer

Omdömet skrevs 27 oktober 2018
giottoni
,
Lund, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 16 omdömen
  
Omdömen (16)
Filtrera omdömen
16 resultat
Medlemsbetyg
6
9
1
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
6
9
1
0
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 16 omdömen
Omdömet skrevs 27 oktober 2018 från mobil enhet

Saltö naturreservat, en del av Kosterhavets Nationalpark, är en pärla! Fina promenadstigar runt om på ön, orörd "urskog" med rara växter, härlig sandstrand o fina klippbad. Lugnt o stillsamt, en plats att njuta av naturen!

Datum för upplevelsen: juli 2018
1  Tack giottoni
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2018 från mobil enhet

Fin promenad från parkeringen söderut på barnvagnsvänlig stig. Mycket fin natur och i slutet på augusti var det inte många andra personer i rörelse. Väl värt ett besök om du är naturintresserad.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
1  Tack 940thomase
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2018

Väl värt en vandring ut till västra sidan på ön för att se "Hin håles harvedrag" (svart diabas som trängt upp ur berget som en 2 meter bred fåra mellan graniten)

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack Smajo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2018

Saltö är en liten ö som ligger efter Tjärnö i Strömstads kommun. Hela ön är ett naturreservat med välskötta vandringsstigar och varierande natur. Det är broar hela vägen till Saltö och det finns en parkering med kiosk, information och toaletter på ön. Det finns flertalet badplatser samt en liten holme som heter Kattholmen. Där är det nakenbad. De flesta stränderna är klippstränder så det är inte så lämpligt för små barn, men fint för de som uppskattar lugn och ro.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
2  Tack Bikerlady999
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2017

Efter en promenad kommer man fram till salta bad, endera klippor eller sand. Även fint att vara här när det stormar på hösten

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack SweFam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen