Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Tripadvisor256 US$
Hotels.com
Expedia.com257 US$
eDreams256 US$
Travelocity257 US$
CheapTickets257 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (543)
Filtrera omdömen
543 resultat
Medlemsbetyg
192
238
80
23
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
192
238
80
23
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 543 omdömen
Omdömet skrevs 14 april 2021

Fint och bra hotell som ligger väldigt vackert i Strömstad och nära till centrum. Lätt att tas sig till under när jag bodde där. Väldigt fin restaurang, bra frukost och god mat på kvällen. Fin utsikt över havet från gymmet. L

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack FarAway43604357800
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2021

fick ett rum uppgraderat till ett större utan extra kostnad, mkt bra bemötande både på plats och i telefon. Vi kände oss välkomna. Enda minus var parkeringen som var dyr trots lågsäsong och låg beläggning på hotellet.

Datum för vistelsen: januari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
1  Tack 58agneta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2020

Datum för vistelsen: november 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 18 oktober 2020 från mobil enhet

Ett relativt stort hotell med härligt läge vid hamnen i Strömstad.

Stort rum med hårda sköna sängar. Saknade värdeskåp.

Mysig bar.

Trevlig personal.

Bra parkermgsmöjligheter. 120 kr per dygn.

Se till att få ett rum med jämnt nummer så ökar möjligheten till utsikt över småbåtshamnen.

Bordserverad frukost p g a corona.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack HobbeDalarna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2020 från mobil enhet

Väldigt trevligt hotell.
Modern inredning och vårat superior rum var väldigt snyggt med utsikt över hamnen.
Otroligt goda drinkar i baren.
Flera restauranger precis runt hörnet.
Tråkig covid-19 anpassad frukost.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 943christerp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen