Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Så många olika butiker under samma tak!

Så himla bra variation på butiker och restauranger!! Finns något för de flesta, samt att det finns ... läs mer

Omdömet skrevs 6 januari 2019
Charlotte G
Mycket för nordmän

Nordby Shoppingcenter är välbesökt från båda sidorna av norsk/svenska gränsen. Här finns det mesta ... läs mer

Omdömet skrevs 9 november 2018
Eje B
,
Göteborg, Sverige
Läs alla 163 omdömen
  
Omdömen (163)
Filtrera omdömen
163 resultat
Medlemsbetyg
45
72
35
9
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
45
72
35
9
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 163 omdömen
Omdömet skrevs 6 januari 2019

Så himla bra variation på butiker och restauranger!! Finns något för de flesta, samt att det finns ett lekland för barn!!! Perfekt shopping!

Datum för upplevelsen: januari 2019
Tack Charlotte G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2019 från mobil enhet

Nordby shoppingcenter ligger alldeles intill ordna gränsen och det syns på utbud och besökare. Har dock det mesta av det vanligaste och ger sammanfattningsvis en helt okej upplevelse.

Datum för upplevelsen: januari 2019
Tack DanielD9140
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 november 2018

Nordby Shoppingcenter är välbesökt från båda sidorna av norsk/svenska gränsen. Här finns det mesta, allt från klädbutiker, matställen samt godisbutiker. Ingen går här ifrån tomhänt.

Datum för upplevelsen: november 2018
Tack Eje B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2018 från mobil enhet

Visst kan man göra av med pengar här, men klädutbudet var väldigt inriktat på fritid och sport.
Men å andra sidan var det mest norrmän som var här och handlade.
Och de är ju kända för att ” gå på tur”.
Skämt åsido så märktes det att man vänder sig till den norska marknaden. Skulle köpa ett sällskapsspel i en av leksaksaffärerna och alla var på norska!

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack Lindusta1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2018

Mycket att shoppa och en del butiker finns det fler av. Lagom med folk när det var öppningsdags sen så ökade det på.

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack SVJ061
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen