Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“岛上最奢华”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Mykonos Grand Hotel & Resort
Rankad som nummer 3 av 13 hotell i Agios Ioannis
Certificate of Excellence
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 18 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2012
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (1 236)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1 1151 119 av 1 236 omdömen

Omdömet skrevs januari 12 2013
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
8  Tack Fantomette72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 11 2013
Google-översättning

Tips för att välja rum: Escolhi um apartamento standard com vista para o Mar. Cama perfeita, banheiro de uma limpeza impecáv ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Thalita S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 26 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack Giorgiothetraveler
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 11 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack maurino45
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Agios Ioannis
2.6 km bort
Nissaki Boutique Hotel
Nissaki Boutique Hotel
Nr 2 av 26 i Platys Gialos
988 omdömen
2.3 km bort
Palladium Boutique Hotel
Palladium Boutique Hotel
Nr 1 av 26 i Platys Gialos
912 omdömen
2.8 km bort
Myconian Ambassador Relais & Chateaux Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser
7.3 km bort
Myconian Villa Collection
0.2 km bort
Anax Resort & Spa
Anax Resort & Spa
Nr 2 av 13 i Agios Ioannis
200 omdömen
5.5 km bort
Rocabella Mykonos Art Hotel & SPA
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Mykonos Grand Hotel & Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Mykonos Grand Hotel & Resort

Adress: Ayios Yiannis, Agios Ioannis 846 00, Grekland
Telefonnummer:
Region: Grekland > South Aegean > Cycladerna > Mykonos > Agios Ioannis
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Familjehotell i Agios Ioannis
Nr 2 av Spahotell i Agios Ioannis
Nr 2 av Strandhotell i Agios Ioannis
Nr 2 av Romantiska hotell i Agios Ioannis
Nr 3 av Lyxhotell i Agios Ioannis
Prisklass: 2 341 kr - 4 491 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Mykonos Grand Hotel & Resort 5*
Antal rum: 96
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. och Hotelopia så att du tryggt kan boka med Mykonos Grand Hotel & Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Mykonos Grand Hotel And Resort
Mykonos Grand Hotel Agios Ioannis
Mykonos Grand Resort
Grand Hotel Mykonos

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt