Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heaven on earth”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 3 sidor till!
Mykonos Grand Hotel & Resort
Rankad som nummer 3 av 13 hotell i Agios Ioannis
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 9 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Aim for at least the Queen Size Sea View Room. The views are reasonably good and the rooms are spaci ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack AussieEggy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 242)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

635639 av 1 242 omdömen

Omdömet skrevs december 10 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack michelricci
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 21 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Superior Sea View Rooms have fantastic views.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Juni 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack GautamK84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 19 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Get a sea view room!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack vinhoverde7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 10 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
5  Tack robinshroot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Agios Ioannis
2,3 km bort
Palladium Boutique Hotel
Palladium Boutique Hotel
Nr 1 av 26 i Platys Gialos
913 omdömen
2,6 km bort
Nissaki Boutique Hotel
Nissaki Boutique Hotel
Nr 2 av 26 i Platys Gialos
994 omdömen
0,2 km bort
Anax Resort & Spa
Anax Resort & Spa
Nr 2 av 13 i Agios Ioannis
204 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
5,5 km bort
Rocabella Mykonos Art Hotel & SPA
2,8 km bort
Myconian Ambassador Relais & Chateaux Hotel
5,5 km bort
Mykonos Princess Hotel
Mykonos Princess Hotel
Nr 3 av 9 i Agios Stefanos
338 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Mykonos Grand Hotel & Resort? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Mykonos Grand Hotel & Resort

Adress: Ayios Yiannis, Agios Ioannis 846 00, Grekland
Telefonnummer:
Region: Grekland > South Aegean > Cycladerna > Mykonos > Agios Ioannis
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Spa Sviter Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 1 av Familjehotell i Agios Ioannis
Nr 2 av Strandhotell i Agios Ioannis
Nr 2 av Spahotell i Agios Ioannis
Nr 2 av Romantiska hotell i Agios Ioannis
Nr 3 av Lyxhotell i Agios Ioannis
Prisklass: 2 554 kr - 7 221 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Mykonos Grand Hotel & Resort 4*
Antal rum: 96
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Mykonos Grand Hotel & Resort. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Mykonos Grand Hotel And Resort
Mykonos Grand Hotel Agios Ioannis
Mykonos Grand Resort
Grand Hotel Mykonos

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt