Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Destinia.com
Etrip
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (237)
Filtrera omdömen
237 resultat
Medlemsbetyg
61
88
49
17
22
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
61
88
49
17
22
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 237 omdömen
Omdömet skrevs 26 september 2020

Vi firade min mans 60årsdag i Fjällbacka. Vi hyrde lägenheten. Helt fantastiskt. Nära himmelen med utsikt över havet. Där vill vi alltid bo.
Maten utsökt ovh världens bästa bemötande av alla. Åk dit och få uppleva fantastisk mat, perfekt boende, utmärkt service.
Vi älskar det!

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack KarinMats
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 september 2020 från mobil enhet

Mysiga rum, fantastisk personal, Corona säker frukostbuffé allt plastat i portioner men väldigt god. Restaurangen mycket bra och prisvärd med varierande meny. Vi kan varmt rekommendera Bryggan vi besök i Fjällbacka.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack gutens
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2020 från mobil enhet

Onödigt krångliga beställningsrutiner på Bryggan och en lite mer entusiastisk servitör som tar emot beställningarna hade varit uppskattat.Servitrisen som lämnade maten på bordet var däremot ett föredöme.
Mat och miljö var bra.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack LaufenLars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2020 från mobil enhet

Efter gått över berget! Kom vi ner till hamn! Gick in på Bryggan fick en bra plats på uteserveringen! Beställde fisk and chips o lax med dillstuvad potatis. Dessa rätter riktigt goda o vällagade! Trevlig personal. Väl värt ett besök!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Alf W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2020 från mobil enhet

Vi bodde inte på hotellet men åt på restaurangen. Rörigt system nu i covid-19 tider med kölappar och ingång på ett håll. Maten helt ok. Varken mer eller minde. Läget fint utmed vattnet. Lite oengagerad personal så här i slutet av säsongen.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 899pernillas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen