Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat och fin service ”
Omdöme om Restaurang Matilda

Restaurang Matilda
Rankad som nr 4 av 18 Restauranger i Fjällbacka
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

En kulen kväll på terassen men markiser och värmare gjorde det komfortabelt. Åt fisksoppan och oxfilén. Mycket bra mat men å andra sidan vad som bör förväntas i 300 kr-klassen. Mycket proffsig servitris.

Datum för besöket: juli 2020
3  Tack 448andrease
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (112)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 112 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Serverar tyvärr foie gras. En restaurang med detta på menyn borde undvikas av alla med en smula vett. Dessutom var det lång väntetid mellan personalens besök.

Datum för besöket: juli 2020
Tack sebbe797
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Mycket goda havskräftor och fisksoppa! Väl värt pengarna med fantastisk utsikt, maten vi i vårt sällskap åt var uppskattad. Havskräftorna var supergoda.

Datum för besöket: juli 2020
Tack P4612IIcarolinem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Fint bemötande på hotellet som ligger i samma hus som restaurang. Fint rum no 5 perfekt.

Läcker krog fantastisk miljö, men maten leverar inte till priset tyvärr - kändes som en formidabel rip off. Bor här gärna igen men äter kanske inte samma rätt igen.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack 189852Thomas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020

Besviken, maten ok, jag blev dock ej hänförd.
Snabb service med fördrink, ej tillfrågad om dryck till maten. Drack bubbel och vatten...
TRÅNGT mellan borden, absolut inte 1,5 meter där inte.
Fantastiskt utsikt båtar och båtfolket i rörelse, fint väder.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Eth1111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Matilda tittade också på

Fjällbacka, Västra Götalands län
Fjällbacka, Västra Götalands län
 
Fjällbacka, Västra Götalands län
Fjällbacka, Västra Götalands län
 

Besökt Restaurang Matilda? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt