Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott kaffe och goda bullar”
Omdöme om Setterlinds Bageri

Setterlinds Bageri
Rankad som nr 8 av 18 Restauranger i Fjällbacka
Restauranginformation
Omdömet skrevs 4 augusti 2021 från mobil enhet

Gott kaffe och smarriga bullar kan inhandlas på detta bageri. Frukostmackorna hade gärna fått göras på frallor i butiken

Datum för besöket: augusti 2021
Tack charlotteotema
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (19)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 19 omdömen

Omdömet skrevs 9 augusti 2020 från mobil enhet

Helt okej ställe för en smörgås och en kaffe. Jag kan rekommendera mackan med Fjällbackaröra, den var god. Fikat var så där, ingen höjdare. Inte ens barnen tyckte det var något jättebra. Men vi alla var överens om att det var mysigt att sitta där och en i personalen var jättetrevlig! Det kändes absolut prisvärt ändå.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack Mr_Rosberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020

Var Ni än befinner Er i Fjällbacka - båt, stuga eller husvagn. Gå till detta bageri. Stort varierande utbud, mycket bakat av surdeg. Susanne som driver detta bageri sedan många år ger, tillsammans med sin personal, Fjällbacka ytterligare poäng som Västkustens matpärla.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Hajen62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020

Setterlinds bageri ligger vis en gatukorsning och inte enkelt att parkera sin bil där men de har färska och utsökta bakverk att köpa med sig och man ta en kaffe med vinerbröd där också !

Datum för besöket: juli 2020
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2020 från mobil enhet

Goda frallor, mackor & bullar. Gott kaffe. Trevligt inredd lokal.
Perfekt för en frukost eller för att handla bullar till eftermiddagens fika.

Datum för besöket: juli 2020
2  Tack fr0k3nfr4k3n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Setterlinds Bageri tittade också på

Fjällbacka, Västra Götalands län
Fjällbacka, Västra Götalands län
 
Fjällbacka, Västra Götalands län
Fjällbacka, Västra Götalands län
 

Besökt Setterlinds Bageri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt