Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Underbar lägenhet och by”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
13 omdömen
Logo Appartamenti La Rocca Palaia In the Heart of Tuscany
Coat of arms at the entrance of the 'Appartamenti La Rocca'
Double bedroom with four poster bed
Detail of Double bedroom with four poster bed
Double bedroom with wrought iron bed
Double bedroom with wrought iron bed
Double bedroom with wrought iron bed
Detail of Double bedroom with wrought iron bed
Bedroom with bunk beds
Detail of Bedroom with bunk beds
Bathroom with small wellness area
Detail of Bathroom: Jacuzzi
VIP welcome: Cosmetics Line 'Prima Spremitura' with pure Olive Oil IGP
External view
Private outdoor terrace with umbrella table and chairs
Stone staircase and a private terrace with umbrella table and chairs
Stone staircase and a private terrace with umbrella table and chairs
The Rocca of Palaia
Exceptional panoramic view from the Rocca di Palaia
Porta Fiorentina with low polygonal tower and cuspidate bell tower
Porta Fiorentina with low polygonal tower and cuspidate bell tower
The Tower of the Clock
Pieve Monumentale di San Martino - Anno di costruzione 1300 DC - Artista Andrea Pisano
Cucina Soggiorno
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
3 sovrum, 1 badrum, för 6
Palaia, Province of Pisa, Toscana

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 13 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Spanska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
corneliar ...
Italien
2 omdömen
“Underbar lägenhet och by”
Omdömet skrevs 8 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019

En helt fantastik gullig liten by. Ägarna hälsade oss varmt välkomna var mycket hjälpsamma! Lägenheten var mycket charmig och bra läge med en underbar utsikt på terrassen. Ett måste att bo här om man vill uppleva en genuin toscans känsla.

Rekommenderas varmt

Datum för vistelsen: augusti 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 9 2019
Thank you for your review - it was great to have you stay.
Enrico & Donatella
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
DayTrip30 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 10 augusti 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 11 2019
Thank you for your review - it was great to have you stay.
Enrico & Donatella
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Stefan G
Göteborg, Sverige
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 12 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: september 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 9 2019
Thank you for your review - it was great to have you stay.
Enrico &Donatella
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Murray-Ma ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 22 juli 2014 för en vistelse i juli 2014
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2014
Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 18 2014
Our sincere thanks
Enrico and Donatella
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Lars N
Wuppertal, Tyskland
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 april 2013 för en vistelse i mars 2013
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: mars 2013
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: The overall feel of the apartment oozed commitment from the Rossi´
Gillade minst: The small terrass was to the north, so no midday espresso in the sun
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 5 2013
Our sincere thanks
Enrico and Donatella
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt