Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kundfokus!”

Vippabackens Servering
Rankad som nr 1 av 6 Restauranger i Överkalix
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 5 veckor sedan

Fantadtiskt bra bemötande, riktigt god mat och en intressant plats. Stort tack till de suveräna tjejerna som gjorde allt för oss. Mvh/Gänget som frågade om säl saxen. :)

Datum för besöket: september 2020
Tack Tord-letsescape
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (51)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 51 omdömen

Omdömet skrevs 4 juli 2020

trevligt personal även om det var i sista minuten innan stängning. tog en hamburgare och kaffe samt en polarkaka med ost. kaffe var otroligt gott och jäkligt varmt som det ska vara.. hamburgaren var pricken på i'et, härlig inredning med olika kul saker.....så är du ute och åker här på E10 ta en paus.. bra priser.

Datum för besöket: juni 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack bluetomas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 oktober 2019 från mobil enhet

Vilken söt liten dold pärla!!!
Norrland är ju bara fantastiskt när det gäller genuina och unika ställen. Jag blev lite smått förälskad i Vippabacken!
Äkta kokkaffe serverar de.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack Nella_P_74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2019 från mobil enhet

Riktigt bra mat, bra personal. Du gå aldrig därifrån hungrig eller gnällig. Finns även hamburgare eller mackor att köpa för å ta med. Har hyfsade öppettider då dom stänger kl 20.

Datum för besöket: juli 2019
Tack samuel w
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2019

Ett måste om man gillar husmanskost. Prova laxmackan också. Mycket hemtrevlig miljö. Otroligt gott kok kaffe.

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack thomasraden2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Vippabackens Servering tittade också på

Överkalix, Norrbottens län
Överkalix, Norrbottens län
 

Besökt Vippabackens Servering? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt