Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trivsamt ställe med vänlig service”

Ravintola Kansakoulu ja Majatalo
Rankad som nr 1 av 3 Restauranger i Vastanfjard
Prisklass: 12 US$ - 46 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Jag och min pojkvän sökte ett ställe där vi kunde slå oss ner och ta oss en öl. Det mesta var stängt så här års men Kansakoulu var öppet. Personalen var mycket vänlig, stället var vackert inrett i gammaldags stil och brasan sprakade i kaminen. Nästa gång kommer vi på ett mål mat, menyn såg lockande ut.

Datum för besöket: februari 2020
Tack 141pernillah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (29)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 29 omdömen

Omdömet skrevs 2 februari 2020

Maten är god och munkarna fantastiska. Vänlig betjäning i trivsam miljö. Rolidt att en gammal skola har väckts till liv

Datum för besöket: februari 2020
Tack 449madeleinek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2020

Julmaten var jätte god och nyåret var roligt med mexikanskt stående bord o bra musik i tonerna av Markku Ketola. Det är nog värt ett besök om du inte har varit där

Datum för besöket: januari 2020
Tack C5240JYjohannab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet
Google-översättning

Datum för besöket: juli 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 april 2019 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för besöket: april 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ravintola Kansakoulu ja Majatalo tittade också på

Matildedal, Southwest Finland
Kimito Island, Southwest Finland
 
Kimito Island, Southwest Finland
Vastanfjard, Kimito Island
 

Besökt Ravintola Kansakoulu ja Majatalo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt