Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (791)
Filtrera omdömen
791 resultat
Medlemsbetyg
141
322
185
101
42
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
141
322
185
101
42
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 791 omdömen
Omdömet skrevs 7 september 2017

DFin anrik gammal byggnad som låg fint ett stenkast från havet vi vad som lät som en motorväg Hotellet är i behov av en genomgående renovering.. Personalen var otrevlig och frukosten under all kritik.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack boxen123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2016 från mobil enhet

WIFI var inte dåligt på rummet utan helt obefintligt. I övrigt var hotellet mycket bra. Skulle vara bra om de informerat o aktiviteter i området som till ex marknaden på söndagen, förlängning av strand promenaden åt väster.

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack StaffanW22
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2016

Vill du komma till en avslappnad vacker plats åk till Arenzano en liten guldklimp längs den Italienska rivieran. Hotellet är magnifikt o känns lite som 50 tal. Fin pool och på parkeringen som känns som en utställning av fina bilar hittar du många fina bilmärken

Datum för vistelsen: juni 2016
Tack Carina H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2016 från mobil enhet

Jag och min fru har just rest vidare efter att ha bott på detta hotell och vi har några tips att ge samt tankar till er som vill dit.

Poolen städas långt ifrån bra.

Se till att få ett rum i hotellet på poolsidan då andra kortsidan har en raveklubb till granne. I fredags var det utomhus dj som körde till 02:00 med sömnlös natt som följd.

Mycket trevlig personal!
Fin äldre charm ute och inne men finns behov av renovering.

Wifi finns men funkar knappt.
350:- / dag om du vill ha 2 stolar och parasoll på stranden.....suck.....

Richard&sandra

Datum för vistelsen: juni 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Birkaborka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2016 från mobil enhet

Dyrt och dåligt med solsängar på stranden. Det går bra att ligga vid poolen och gå över gatan för att bada i havet.
Gick inte att få en vattenkokare på rummet. Dåligt med info ang hur det går till med att få plats på stranden.
Wifi var dåligt men räckte till för oss.
Kommer inte upp till ett 4 stjärnigt hotel enligt oss.

Datum för vistelsen: juni 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack Anette Y
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen