Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Pittoreskt fiskeläge vid Vänern.

Ett livfullt samhälle med många matställen. Det finns minigolf. Att bara sitta på en restaurangens ... läs mer

Omdömet skrevs 3 augusti 2020
Pia C
,
Alingsås, Sverige
från mobil enhet
Bra ställplats

Trevlig ställplats och bra restaurang! Behöver dock komma skapligt på eftermiddagen annars finns ... läs mer

Omdömet skrevs 27 juli 2020
236elisabethr
från mobil enhet
Läs alla 139 omdömen
  
Omdömen (139)
Filtrera omdömen
139 resultat
Medlemsbetyg
46
66
22
4
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
46
66
22
4
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 139 omdömen
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Trevlig ställplats och bra restaurang! Behöver dock komma skapligt på eftermiddagen annars finns risk att det är fullt.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack 236elisabethr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarikaG44, Informationsansvarig på Spikens Fiskehamn, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2020

Tack för ditt jättefina omdöme, vår husbilsparkering är välbesökt och vi hoppas på utvidgning av den de närmaste åren. Välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Flott ställe för fika och käk. Grymt dyrt vad gäller käk dock.
Men vi hade en trevlig stund.
Kom mitt i en inspelning med Kass Humor, vilket uppskattades av tonåringarna i sällskapet

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack marianneb925
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarikaG44, Informationsansvarig på Spikens Fiskehamn, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2020

Tack för ditt jättefina omdöme. Kul att vi har haft Tv inspelning och att besökare tyckte det var kul. Välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Ute på Kållandsö i Vänern ligger Spikens Fiskehamn. Gös, abborre och gädda fiskar ur Vänern och anländer till Spikens fiskehamn.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarikaG44, Informationsansvarig på Spikens Fiskehamn, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2020

Tack för jättefint omdöme. Våra fiskare är vårt nav. Välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 maj 2020 från mobil enhet

Spiken är ett vackert och trevligt utflyktsmål. Det är härligt att strida runt i Spiken och titta på utbudet i fiskbutikernas och på restaurangerna. Allt är samlat längs ut mot sjön och är lättöverskådligt. Väner-Löjrommen är en delikatess som vi gärna inhandlat i Spiken

Datum för upplevelsen: maj 2020
1  Tack Demmereserjordenrunt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarikaG44, Informationsansvarig på Spikens Fiskehamn, svarade på det här omdömetSvarade 11 juni 2020

Tack för ditt jättefina omdöme, välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2019 från mobil enhet

Härligt litet fiskarsamhället längst ut på kållandsö.
Kanonbra Ställplatser för husbilar. På restaurangen längst ut på piren åt vi laxpizza och bakad potatis med fyllning. Alla var mycket nöjda. Åk hit och köp med dig rökt sik, kanongott.

Datum för upplevelsen: oktober 2019
1  Tack JM52_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MarikaG44, Informationsansvarig på Spikens Fiskehamn, svarade på det här omdömetSvarade 31 oktober 2019

Tack för ditt jättefina omdöme och din rekommendation till andra att besöka oss och köpa med sig fisk från våra rökerier där hantverket med att röka fisk lever vidare. Vi har en husbilparkering som vi hoppas kunna utveckla ännu mer till riktiga ställplatser då det blir trångt på högsommaren, men fint att du tyckte om den som den är idag också. Välkommen igen!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen