Daniel Forssell
Borås, Sverige

Nuturum

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 30 maj 2023
Trevligt ställe med en liten utställning och god lunch, som vi valde när vi besökte Läckö Slott. Toppenfin uteservering på brygga mot sjön och väldigt fräscht ställe, unik byggnad och trevlig personal. Kommer gärna tillbaka!
Datum för vistelsen: maj 2023
19.4 km från Naturum Vanerskargarden
Bed & Breakfast room
3.5 km från Naturum Vanerskargarden
19.6 km från Naturum Vanerskargarden
De la Gardie Park erbjuder enkelrum, dubbelrum och familjerum.
19.5 km från Naturum Vanerskargarden
Djur tillåtna
Helt återbetalningsbar
19.4 km från Naturum Vanerskargarden
20.6 km från Naturum Vanerskargarden
Visa fler hotell i Lidköping
Omdömet skrevs 17 juli 2022

Trevlig, tillmötesgående och kunnig personal! Borde ta över restaurangen så att det blir någon ordning på det!

Naturumet har en utställning vars personal man kan fråga allt mellan himmel och jord gällande natur.

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med vänner
1  Tack SAM63HH
Omdömet skrevs 13 juli 2022 från mobil enhet

Vackert hus som är ritat av White arkitektbyrå. Intressant information om skärgården mm. Såg mycket fräscht ut, säkert fint att bo där på hotellet. Ligger fint vid Läckö slott. Ohemula lunchpriserna i restaurangen. Vi åkte till Spiken istället för lunch.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack Nollfemnollfwm
Omdömet skrevs 23 april 2022

Jätte bra hotell, supertrevlig personal och en fantastisk restaurang. Restaurangen verkar dock inte ha något större utbud av barnmeny. Rent och fräscht överallt och tillgång till ett snabbt wifi. Omdömet blir 4 av 5 kuddar

Datum för vistelsen: april 2022
Tack 110hanserikg
Omdömet skrevs 31 augusti 2021 från mobil enhet

Vi bodde i Victoriasviten. Jättefint stort rum med fin utsikt över Slottet och Vänern. Underbar miljö.
Det var bara EN sak som störde oss och som var ett Stort minus; då man sitter på sin stora tjusiga balkong och vill njuta av utsikten ser man …. Ingenting! För balkongräcket är i vägen. Stor miss! Köper inte att det skulle vara barnvänligt ( typ) för detta var det högsta balkongräcke vi någonsin varit med om. Synd…. Vore ju underbart att sitta med och njuta av den vackra utsikten. Oavsett så skulle vi välja samma rum igen nästa gång:-)

Datum för vistelsen: augusti 2021
1  Tack AnetteBrunett
Omdömet skrevs 13 juli 2021 från mobil enhet

Bra och fin placering.
Hotellet har de som behövs. Fräscha rum och bra underhållet. Fantastiska delar för barnen i entrén, instruktivt och pedagogisk kring vår svenska natur.
Tyvärr stängd ventilation av 22:30, förmodligen pga energibesparing. Hemskt att bo på ett hotell utan grundventilation. Tänk på att duscha innan. Portabel fläkt kompenserar inte en bra basventilation.
Ca 200 m till parkeringen, men de går även att köra ända fram för i och urlastning. Frukosten smakade bra, saknar dock de varma, typ bacon, prinskorv, scrambeld ägg m.m.. Helt okej hotell.

Rumstips: Få rum, boka i tid, bra kvällsmat.
Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med vänner