Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
176 US$
Se erbjudande
Expedia.com176 US$
Hotels.com176 US$
Travelocity176 US$
Priceline176 US$
Tripadvisor176 US$
Vio.com
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (200)
Filtrera omdömen
200 resultat
Medlemsbetyg
74
95
23
3
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
74
95
23
3
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 200 omdömen
Omdömet skrevs 5 september 2022

Fräscht rum, trevlig restaurang, ganska litet gym men vägs upp av bastun. Det som kan önskas är mer sås på maten och större utbud av öl. Väldigt trevlig hotellpersonal och ett gemytligt hotell överlag.

Datum för vistelsen: augusti 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack Mangsterr
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Moa Ljungdahl, Other på Best Western Plus Edward Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2022

Hej Mangsterr,
Stort tack för att du har svarat på vår enkät, och för det fina omdömet! Jag hälsar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss!
Vänliga hälsningar Moa, Hotellchef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2022 från mobil enhet

Vi fick vänta 1 timme och 20 min på maten i restaurangen Feeling lkp. Ingen förklaring eller dialog alls från personalen. När maten väl kom bad jag om mer bearnaisesås. En servitris kom då ut med aioli och sa att bearnaisen tyvärr var slut, ställde aiolin på bordet och gick.

Datum för vistelsen: augusti 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack 677pers
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Ulf Hemberg, Hotelldirektör på Best Western Plus Edward Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2022

Tråkigt att restaurangen inte levererade vad du hade förväntat dig. Vill informera om att restaurangen EJ drivs av hotellet men då deras gäst är vår gäst så skall jag tala med dem om din upplevelse..de finns under Feelinglkp

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2022

Fick ett litet varmt vindsrum som inte var städat efter föregående gäster (Skor i garderoben, smutsig utdragslåda med kvarglömt innehåll), lampor som inte fungerade etc.). Vatten i handfatet rinner inte bra.

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack brimarfer
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 maj 2022

Cnetralt och bra läge!. Superbra personal och fruskosten mycket god.. Kommer definitivt att komma tillbaka fler gånger. Mycket att se runt Lidköpimng såsom Kinnekulle. Hindens rev och Läcko slott med omnejd.

Datum för vistelsen: maj 2022
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack ramram66
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 26 april 2022

Ett bra boende i trevlig miljö med service inriktad personal!

Läget bra nära till centrum och parkeringsplatser.

Frukost fullvärdig samt maten på restaurangen god och vällagad. Kommer gärna tillbaka!.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack infoV2884FX
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen