Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com126 US$
Hotels.com126 US$
Priceline126 US$
Travelocity126 US$
Vio.com126 US$
Orbitz.com126 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (74)
Filtrera omdömen
74 resultat
Medlemsbetyg
12
32
23
4
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
12
32
23
4
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 74 omdömen
Omdömet skrevs 19 augusti 2022 från mobil enhet

Trevligt hotel med hemkänsla. Fokus på allmänna lokaler med effektiva sovplatser. Generös frukost buffé. Dessutom snacks både sött och salt 24/7 .
Centralt läge med trevlig och hjälpsam personal.
Rekommenderar varmt hotellet om ni skall till Lidköping.

Datum för vistelsen: augusti 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack 757ceciliar
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 16 augusti 2022

När hotellet är fullbelagt är det alldeles för trångt i frukostmatsalen eller rummet som det ju egentligen är. Hotellet ligger central vilket är bra. Nej det är inte värt att bo där för 1400 kr/natten.

Datum för vistelsen: augusti 2022
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Millis1970
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 juli 2022

Dåligt städat, låg bland annat en snusprilla under sängen och var hår i handfatet. Det var dessutom i princip stopp i handfatet. Vi bokade ett rum för två med plats för spjälsäng, det var det minsta rum vi varit med om och det var definitivt inte dimensionerat för det antal vi bokat för. Extremt dålig luft på rummet. Vi bokade med frukost men åt den bara en av tre dagar då vi inte upplevde att den var fräsch. Mycket flugor i/runt maten. Dyrt i förhållande till standard.

Trevlig personal och bra med fika och macka på kvällarna. Centralt läge.

Datum för vistelsen: juni 2022
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack emelieb735
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 19 juni 2022

Vänlig , välkomnande personal. Fräscht rum (superior), bra frukost med stort utbud. Hade golfpaket med middag på Stadshotellet, bra mat. Hotellet bjöd på kvällsmacka och frukt + choklad till kaffet. Mycket prisvärt!

Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste med vänner
Tack 47maijaj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 maj 2022

Mycket välkomnande med smörgås o kaffebröd vid ankomst.
Trevligt bemötande.
Kanske lite dålig luft i rummet men att man kunde gå och ta en nattmacka lyfte hela upplevelsen.
Vi kommer stanna här nästa gång vi åker nedåt.

Datum för vistelsen: maj 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack LostBabe
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen