Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Hotels.com139 US$
eDreams132 US$
FindHotel139 US$
Travelocity139 US$
CheapTickets139 US$
Orbitz.com139 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (65)
Filtrera omdömen
65 resultat
Medlemsbetyg
10
27
22
3
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
10
27
22
3
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 65 omdömen
Omdömet skrevs 3 augusti 2021 från mobil enhet

Väldigt trevligt bemötande på personal (Emma) vid ankomst. Hade bra tips på ställen att äta och vandra. Fräscht stort rum (bodde i ett familjerum) Lagom mycket att välja på till frukost och väldigt trevligt att det alltid fanns kaffe/te och smörgåsar/fikabröd som erbjöds dygnet runt.

Rumstips: Parkering finns utanför ingången till hotellet. Dock betalning. Easypark. Finns gratis långtidsparkering i närheten.
Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack ELINN1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Vi fick ett rent och fräscht rum, förutom badrummet som var i ett stort behov av renovering. Frukosten var bra men själva rummet du skulle äta din frukost i var litet, 6 st bord med 4 stolar vid varje bord. Bra service av personal både vid incheckningen & utcheckningen

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack halmstadbruden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2020

Litet oansenligt men väldigt trevligt hotell. Lite svårt att hitta entrén eftersom man trodde det var huset bredvid som var hotellet. Fräscha rum, trevlig personal. Bra frukost. Nära till sevärdheter och restauranger. Lite eftersäsong men fanns en del att se och göra.

Rumstips: Rum mot gatan/torget men inga problem med trafik, få parkeringar till hotellet, men staden erbjöd för tillfället gratisparkering utanför.
Datum för vistelsen: september 2020
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Lena E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2020 från mobil enhet

Ett fint litet hotell centralt i Lidköping. Vi fick ett nyrenoverat rum som var superfräscht på alla vis. Bra frukost och personalen var serviceinriktade och spred en god stämning. Vi fick vouchers till Stadts restaurang eftersom hotellet ännu inte hunnit fixa tv till rummet. Fin gest!!

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack annika765
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020 från mobil enhet

När vi kom till hotellet hade inte bokningen gått igenom via hotels.com. Receptionisten var oerhört hjälpsam och ringde runt till andra hotell men allt var fullt. Vi fick då ett erbjudande om enkelrum som vi tackade ja till. Rent rum och skön säng. God frukost men ett ganska litet frukostbuffé. Tillgång till bullar, smörgåsar på eftermiddagen och kvällen. Centralt läge och nära till allt. Nu var det gratis parkeringen på torget för bilen.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Pia C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen