Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
eDreams
Priceline
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (62)
Filtrera omdömen
63 resultat
Medlemsbetyg
10
27
22
3
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
10
27
22
3
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2530 av 63 omdömen
Omdömet skrevs 21 februari 2017

Kan verkligen rekommendera detta härliga familjehotell. Ett stort plus är de goda kvällsmackorna de bjuder på. Hotell Rådhuset ligger perfekt placerat i mitten av staden, vid torget, nära till affärer, pubar och caféer.

Datum för vistelsen: februari 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack mattiasnilsson78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2017

Vi kom sent på kvällen och hade inte förbokat rum, men det fixades i ett nafs. Väldigt trevlig personal ordnade med rum och informerade om att det fanns kaffe, smörgåsar och småkakor till servering. Rummen var enkla men trevliga, sängarna sköna. Lite lyhört. Vi gillar att hotellet låg väldigt centralt. Hit kommer vi gärna igen!

Datum för vistelsen: februari 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Tommy H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 januari 2017 från mobil enhet

Här bot du mycket centralt och har otroligt bra frukost. Mycket trevlig personal, stort + för stort och trevligt mottagande under vistelsen. Frukost serveras tidigt vilket oxå är en stor fördel när man jobbar

Datum för vistelsen: januari 2017
Restyp: Reste ensam
Tack MagnusC998
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2016 från mobil enhet

Fantastiskt trevlig personal! På kvällen fanns det smörgåsar, småkakor, glögg, kaffe och annat gott som man fick plocka av. Rummet var jättefint, nyrenoverat med vacker inredning. Det som drar ner betyget var badrummet. Det var kvar i 70-talet, och kändes inte välstädat.
Lagom frukostbuffé med kallskuret, frukt och grönt.
Hotellet ligger mitt i Lidköping, så mer centralt kan det inte bli.
Jag ger det en stark trea, och kan tänka mig att bo här igen för den underbara personalen och läget.

Datum för vistelsen: november 2016
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack LindaMPettersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2016

Hotell som ligger centralt. Standarden är enkel, lagom stora rum och sköna sängar. Trevlig personal som upplevs vilja ge " det lilla extra" Vi kom sent och uppskattade vekligen de färdigbredda smörgåsarna till gästerna.

Datum för vistelsen: maj 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 383jenny
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen