Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En bra bufferesturang”
Omdöme om Thai House

Thai House
Rankad som nr 26 av 73 Restauranger i Lidköping
Restauranginformation
Omdömet skrevs 17 augusti 2021

bra meny och buffe, samt stora fräscha lokaler, men mycket bra upplägg på mat och välsmakande dessutom

Datum för besöket: augusti 2021
Tack MagnusC998
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (21)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 21 omdömen

Omdömet skrevs 9 december 2020

God mat. Äter flera gånger i veckan. Bra personal. Trevliga. Juan eller hur han stavar mycket trevlig. Tack för god mat Mvh. Benny

Datum för besöket: december 2020
Tack 458bennyr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2020

En bekant hittade hår i maten...
De erbjuder kyckling, kyckling och kyckling i buffén.
Kockarna byts ut med jämna mellanrum.

Datum för besöket: oktober 2020
Tack Barguiden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2020 från mobil enhet

Välordnad thairestaurang. Mycket bra mat. Lite extra. Rekommenderas för vegitarianer. Buffé, efterrätt och kaffe. Närs Rörstrands outlet.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Mellotronchoir
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2020 från mobil enhet

Lite opersonligt läge och inte restaurangen du kanske har en romantisk middag på. Men gillar du buffé och mongolisk barbecue så får du vad du förväntar dig. Restaurangen kändes fräsch och välordnad. Smart att inte lägga upp för mycket utav allt utan fylla på under hand, speciellt i dessa tider. Restaurangen har även infört restriktioner pga av Covid-19 och stället kändes ”säkert” att besöka och utan trängsel.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack lindaf459
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Thai House tittade också på

Lidköping, Västra Götalands län
Lidköping, Västra Götalands län
 
Lidköping, Västra Götalands län
Lidköping, Västra Götalands län
 

Besökt Thai House? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt