Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiskt lokalproducerat”

Resville Mathantverk
Rankad som nr 24 av 71 Restauranger i Lidköping
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Enkla men konkreta smaker, inget konstrat. Egna örter, potatis å lokala råvaror vilket märks. Lokalerna mysiga med en fantastisk vy på baksidans uteservering vid en liten bäck. Trevlig peraonal som passar in i hela konceptet. Superbra jobbat

Datum för besöket: maj 2021
Tack MSfinal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (7)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 7 omdömen

Omdömet skrevs 1 november 2020

Maten var så smakrik och god. Vällagad. servicen var personlig och tillmötesgående.
Att sitta ute och lyssna till fågelsång och forsande vatten

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack AnitaH1682
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2020 från mobil enhet

Mycket god och vällagad lunch!
Kocken (ägaren?) var dessutom väldigt hjälpsam med vägbeskrivning till bad mm

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack ustein
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2020 från mobil enhet

Jättemysigt ställe! Välkomnande och välskött med fint hantverk och livsmedel till salu. Och fantastiskt god mat! Vi åt sil, vildsvinskorv och grillad macka, alla i familjen helnöjda över massor av spännande smaker. Avslutade med glass med brynt smör från Råda Gelato, urgod! Mysig stund på terrassen med utsikt över Flian.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack sofiae47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2020

Vi skulle gå en vandringsled mellan Resville och Kristinedals Fabrik (rekommenderas) men det började regna precis när vi skulle påbörja färden. Vi hastade oss ner mot ett ställe där det visade sig att Resvilles Mathantverk låg - och vilken tur att vi hamnade där!
Jättemysigt ställe omgivet av natur, vatten och inte minst alla fina lokala produkter.
Rekommenderas varmt och är värt en liten omväg.

Datum för besöket: augusti 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Emil S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Resville Mathantverk tittade också på

Lidköping, Västra Götalands län
Lidköping, Västra Götalands län
 
Lidköping, Västra Götalands län
Lidköping, Västra Götalands län
 

Besökt Resville Mathantverk? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt