Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Bra besöksmål i Lidköping

Vi har besökt Rörstrand Center två gånger under de senaste månaderna. Tyvärr var Rörstrands Museum ... läs mer

Omdömet skrevs 19 oktober 2020
Demmereserjordenrunt
,
Göteborg, Sverige
från mobil enhet
Outlet - som alla andra

Stort utbud av varor, men lite som på andra ställen av samma karaktär. Fanns en del andra butiker i ... läs mer

Omdömet skrevs 16 september 2020
Lena E
,
Haninge, Sverige
Läs alla 9 omdömen
  
Omdömen (9)
Filtrera omdömen
9 resultat
Medlemsbetyg
1
4
2
2
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
1
4
2
2
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 9 omdömen
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Rörstrands center ligger i stadens fabriksområde men med en del trevliga planteringar utanför. Det finns en parkeringsplats för fordon på den norra sidan av byggnaden. Det pågår porslinsförsäljning i en stor lokal och man säljer också porslin från Finska Ittala. man kan också köpa trädgårdsredskap från Finska Fiskars men många av produkterna är tillverkade i Polen eller Ungern. En del av porslinsprodukterna är tillverkade i Indonesien och vissa saker i Kina.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Erling G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2019

Här har du chans att shoppa till outlet eller besöka de andra mysiga småbutikerna som finns på det historiska Rörstrandsområdet. Missa inte detta när du besöker Lidköping!!

Datum för upplevelsen: april 2019
Tack MagnusC998
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2018

Det går inte att missa ett besök här, särskilt museet om du är det minsta intresserad av design. Just denna dag var det en särskild dag då Tove Janssons celebrerades på hennes födelsedag med en samlarmugg som bara gick att köpa under denna dag. Det hade varit långa köer och vakter som höll ordning på alla samlare.
Inom området finns även andra butiker/restauranger som kan vara värda ett besök.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack Nonno H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2018 från mobil enhet

En butik med blandat utbud av Rörstrand, Iittala och Fiskars. Samma utbud finns på många ställen i Sverige .

Datum för upplevelsen: juli 2018
Tack lenasF1286JH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2018

Är man intresserad av Rörstrand och Iittala kan man göra fynd här. Ett stort utbud av 2:a sortering och utgående varor till ibland 50 % lägre pris än 1:a sortering. Glöm inte att titta på utställningen också.

Datum för upplevelsen: juni 2018
Tack NE N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen