Ett annorlunda ställe på ett helt fantastiskt sätt som överträffade alla förväntningar vi hade. Ägaren, Annette är underbar, vilken oas hon har skapat och det märktes hur mycket hon älskar vad hon gör, i detaljerna, i välkomnandet, ja i allt. Det är verkligen superfräscht och rent överallt, och det finns ALLT man kan tänka sig att behöva (i badrummen, i köket och självklart i kåtan), facit i hand hade vi inte behövt ta med oss ngt, typ :D . Superbra tänkt med egen frukost (dvs allt finns i kylen/köket och gästerna fixar käk när det passar dem). Extra mysigt var det att tända elden och sitta med helt okända människor och grilla, dricka lite vin och prata lite tillsammans. Plus för omgivningarna, och utflyktsställen inom en halvtimmes (med bil) radie, missa inte Kinnekulle, Hindens rev, Läckö slott, Rörstrand-outlet bara för att nämna några. Vi har spenderat 3 nätter (just det, sängen! och kuddarna, jag som är mycket "känslig" för sånt var i himmelriket) men hade lätt kunnat stanna längre. Jag rekommenderar till alla att åka, ni kommer inte att ångre er. Annette - tack! //MelindaMer
- Kostnadsfritt wifi
- Kostnadsfri parkering