Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Hotels.com
162 US$
View deal
Booking.com162 US$
Expedia.com162 US$
Official Hotel161 US$
eDreams162 US$
Priceline162 US$
Travelocity162 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (187)
Filtrera omdömen
187 resultat
Medlemsbetyg
56
77
43
11
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
56
77
43
11
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 187 omdömen
Omdömet skrevs 9 mars 2020

Vi har bott där många gånger och denna gång var vi mycket nöjda. Vi möttes av doften av äppelkaka med vaniljsås som stod framdukat. Det smakade väldigt gott med en kopp kaffe till efter resan. Middag på kvällen; oxfilé med tillbehör, mycket gott. Frukosten är i toppklass. Personalen mycket trevlig och serviceinriktad.

Rumstips: Om man får ett rum högre upp kan man ha fönstret öppet.
Datum för vistelsen: mars 2020
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Polskedansare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2020 från mobil enhet

Ett riktigt fint,mysigt,genuint hotell! Perfekt rum och verkligen lugnt hotell med proffsig personal.
Rent och fint och mysfaktorn är hög! Tv,badkar, bra val på middagsmeny, snabb roomservice , väldigt bra läge. Det finns relax, bastu mm. Toppen nöjd!!!

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack V1116QVchristinew
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2020

Anrikt trevligt hotell som vi fann av en slump. Var 5 par som firade in det nya året här. Allt till belåtenhet från god ostbricka, bubbel och mingel, 3-rätters middag och lägg där till ett showgäng som underhöll hela kvällen. Mycket serviceminded personal!
Rummen helt ok... som man kan förvänta sig av ett stadshotell.

Datum för vistelsen: december 2019
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Jannemon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2020

Mycket trevligt hotell i centrala Alingsås. Bra rum och tyst miljö gav god sömn efter firandet.
Utmärkt mat och fantastisk show inför nyåret. Underhållning även före showen och dansmusik efter 12-slaget.

Datum för vistelsen: december 2019
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack GunnoA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2019

Fint hotell med närheten till centrum,bra parkering till rimligt pris.Lugnt och tyst på hotellet.Rummet var fint och vi var nöjda med det mesta.Frukosten innehöll det mesta och smakade jättebra.Trevlig och glad personal.

Datum för vistelsen: oktober 2019
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Solveig S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen